Kategoriarkiv: Brudekjoler

Brudekjolen vælges

Brudekjole – Hvad skal jeg vælge?

Hvilken figur er du? Er du buttet, slank, høj, pære eller formet, som et timeglas? Ligemeget hvad slags figur du har, så vil der altid være ting der skal fremhæves, og andre dele “gemmes lidt af vejen”. Det handler om at prøve mange forskellige brudekjoler.

Prøv så mange brudekjoler som muligt

Der findes i Danmark et hav af bryllupsleverandører indenfor brudekjoler, derfor er det vigtigt at du på Google kigger rundt efter forskellige brudekjole deignere, og så afsted ned til dem du falder for, for at prøve så mange forskellige kjoler, som muligt.

Idet du prøver så mange forskellige brudekjoler, som muligt (indenfor rimelighedens grænser), så vil du meget lettere opleve at den brudekjole du falder for, er det rigtige valg. For hvis du vender tilbage til dit valg igen og igen, så ved du det er den rigtige kjole.

Hvilken stil og look skal min brudekjole have?

Vi kender alle vores tøjsmag og vores tilgang til hvad vi synes er lækkert og fancy. Men nogengange bliver man overrasket ved at prøve noget nyt. Et bryllup er jo en blanding af det traditionelle og det trendsættende.

Du skal derfor gøre op med dig selv, om du ved dit bryllup, “tør” udfordre dig selv og omgivelserne lidt, ved at troppe op i en brudekjole selskabet ikke ville forvente at se dig i, eller om du er mere til det klassiske og “jeg er den jeg er” looket! Uanset hvad du vælger, så er det dit bryllup, og dit valg. Og du bestemmer 🙂

Brudeslør

5 Gode råd – når du køber slør

 

1. Vælg din brudekjole før du vælger slør

Det er vigtigt at brudesløret til brylluppet, passer til både brudekjolens farve og stil, så du, som brud sikrer det bedste resultat.

2. Tænk over dit personlige udtryk

Hvilken “effekt” vil du have dit slør skal skabe og hvilket udtryk du skal det formidle. Skal det være sofistikeret med et lille “birdcage” slør eller et unikt romantisk langt slør med blonder?

3. Sløret bør matche brudekjolens udsmykning

Er din brudekjole fyldig, eller smukt broderet, eller har den mange blonder, så sørg for at matche sløret til brudekjolens udsmykning. Er din brudekjole omvendt helt enkelt, kan du matche med både et super enkelt slør, men også et romantisk blondeslør.

4. Sørg for sløret får den rette placering

Det er bandlyst at sætte sløret længere fremme på hovedet, end hvor dine ører befinder sig – på den måde opnår du et renere look, hvor dit ansigt bliver flot indrammet.

5. Overvej et ekstra slør

Traditionen tro, kan bryllupsgæsterne jo finde på at klippe sløret i stykker, lige efter brudevalsen er overstået. Derfor er det en god idé lige at købe et billigt et, du tager på lige før brudevalsen skal danses.