Kategoriarkiv: Bryllupskage

Bryllupskagerne

Bryllupskage

Bryllupskage er en variation af lagkagen og er en tradition som går langt tilbage. Det er kutume at brudeparret tager det første stykke bryllupskage og det er her man tit ser brudeparret made hinanden og smørre hinanden ind i kage. Bryllupskage er tit et storslået bekendtskab i flere opsatser perfekt til at slutte bryllupsmenuen af. De forskellige etager/opsatser gør det muligt at have flere forskellige variationer af bryllupskagen.

Læs mere om bryllup her.

Billig bryllupskage

En flot og prangende bryllupskage kan være et dyrt bekendtskab. Her er et par fif til at spare lidt penge på kagekontoen.

Kransekage eller Bryllupskage

Der er også par som vælger at få kransekage (evt. champagne) til kaffen i stedetfor bryllupskage.

Bagselv Bryllupskage

Det er selvfølgelig helt oplagt at bage sin bryllupskage selv og her er der mange penge at spare og ikke nok med det bliver det en langt mere personlig oplevelse for både dig, din elskede og gæsterne hvis du har bagt kagen selv. En anden fordel ved at bage selv er at du har fuldstændig kontrol med ingredienserne, dekorationen og smagsoplevelserne.

Bestilling af bryllupskage

Hvis du vælger at bestille din bryllupskage hos en bager eller en konditor kan det være en god idé at tjekke priserne på almindelige festkager, da der kan være prisdiference på kager som er næsten ens. Det lille brudepar kan købes seperat.

Der bor en bager

Det kan også være at du kender en der er knaldhård til det med kager. Det kan være en af dine gæster som vil være interesseret i at levere kagen eller har en konditor i maven. En bryllupskage er en meget personlig gave at få.

Tips til valg af bryllupskage

Valg af bryllupskage

Så du planlægger dit bryllup? Du har tænkt på bryllupskjole, farverne, blomsterne, invitationerne … Og nu er det tid til at tænke på bryllupskage. Så hvor skal man begynde?

Bryllupskage traditioner

Bryllupskager er en overvejende vestlig tradition i vielser. Det er traditionen, at når et nygift par står sammen, hånd i hånd, og skærer kagen sammen. Dette skyldes historisk set, at man skærer i kagen, som et symbol på sammenhold og samvær. Skæringen af bryllupskagen sammen, er også en anden vigtig milepæl af parrets forpligtelse overfor hinanden på den særlige dag. Det er dybest set grunden til bryllupskager stadig er så populære i den moderne kultur.

Hvad slags bryllupskage skal vi gå efter?

Bryllupskager kommer i et stort udvalg af forskellige størrelser, former og farver. Det er helt op til brudeparrets, hvilken smag de vælger. Mest populære varianter omfatter frugt kage, chokolade kage, svampede kager og endda flødekager. Der er ingen gamle og hurtige regler, og det er helt parrets beslutning, at vælge som de vil.

Hvilken farve skal vi gå efter?

Farven på bryllupskagen bør normalt hænge sammen med de valgte bryllups farver i almindelighed. For eksempel kan du bruge farverne på brudekjolen, bryllupsblomster, bryllupsindbydelser osv. Du skal tale med din valgte bryllupskage for at få mere i dybden og mere specifik rådgivning.

Hvem skal jeg vælge?

Der er mange forskellige virksomheder, der tager hensyn til de særlige par behov. Rækken af produkter kan variere drastisk på områder som æstetik, opskrifter, smag, antal lag, farve etc etc.

Det er normalt for virksomheder at have ét møde med brudeparret så de kan se eksempler og prøvesmage bryllupskagerne og sammen beslutte sig for den perfekte bryllupskage til den perfekte bryllupsdag. Dette kan etableres ved hjælp af en talrig mængde af metoder. Afhængig af det selskab du vælger, kan de vise deres muligheder fra smagstests via fotografier, farveprøve matching og andre inspirerende ideer. Husk, at de har været gennem processen mange gange før.

Leveringsservice

Ofte har din valgte bryllupskage leverandør mulighed for at levere din bryllupskage til dit valgte feststed gratis. Dette vil ikke blot bidrage til at lette de forskellige former for pres ved din bryllupsplanlægning og men også hjælpe dig med at organisere din store dag, hvilket giver fred i sindet. Levering af bryllupskagen direkte til feststedet,  fjerner enhver bekymring i potentielle problemer med transport etc. Skal du bruge en bryllupskage til dit bryllup, så se mere på siden her, eller på google.