Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

HUSKELISTEN BRYLLUP

Lige efter beslutningen om brylluppet er taget


Aftal en dato med præsten eller rådhuset.

Bestil plads på det sted, hvor brylluppet skal holdes eller bestil mad.

Bestil eventuel musik eller underholdning.

Aftal hvor langt ud I skal invitere for begge familier.

Bestil fotograf (husk at spørge præsten først, hvis I ønsker fotografering i kirken).

Bestil eventuel kørsel til og fra kirke.

Vælg forlover .

Bestil tid til prøvetagning af brudekjole.

Bestil tid til prøvetagning af brudgommens tøj.

Bestil blomster til buket, pynt på bord og/eller i kirken.

Overvej bryllupsrejse.


3 måneder før brylluppet


Udarbejd en ønskeliste.

Vælg ringe.

Vælg salmer i kirken.

Udsend invitationer (senest 6 uger før).

Køb eventuelt tøj til bryllupsrejsen.

Lav en liste til indløbne svar fra gæsterne.

Lav aftale med damefrisøren.

Hvis en af Jer skifter navn, husk at ændre det i passet.


1 måned før brylluppet


Meddel stedet, hvor brylluppet skal holdes hvilket antal I bliver.

Øv dig på din make-up.

Lav bordplan.

Køb gave til forlover.

Bestil eventuel valuta.

Øv Jer på brudevalsen.

Skriv eventuelle taler.


Efter brylluppet


Få brudebuketten sendt til tørring.

Send takkekort.

Lav eventuelt en scrapbog.

Sende tøjet til rensning og returnere evt. lejet tøj.

Hent billeder hos fotografen.

Meddel eventuel adresse-/navneændring.

Få navnet ændret i passet.

FIRE BRYLLUPPER OG EN BEGRAVELSE

I FILMEN “FIRE BRYLLUPPER OG EN BEGRAVELSE” DER KOM FREM FOR NOGLE ÅR SIDEN – DER FORTÆLLES PÅ MEGET MUNTER VIS – JA NETOP OM FIRE BRYLLUPPER – OG SÅ OGSÅ EEN BEGRAVELSE.

OG DER ER SNART SAGT IKKE DEN TING DER IKKE GÅR GALT VED DE BRYLLUPPER SOM VI SER I FILMEN. RINGENE TIL BRUDEPARRET GLEMMES DERHJEMME OG DE MÅ BRUGE HVAD DER NU KAN FREMSKAFFES – EN HÆSLIG PLASTIKTING OG EN RING MED ET KRANIUM PÅ – EN AF PRÆSTERNE RODER RUNDT I RITUALET OG I BRUDEPARRETS NAVNE OG TALERNE TIL BRUDEPARRET VED FESTEN- DE ER MILDEST TALT PINLIGE. ALT SAMMEN I FILMEN BLIVER DET FORTALT MED DEN UNDERFUNDIGE ENGELSKE HUMOR SOM GØR DET USTYRLIGT MORSOMT- SELVOM MAN BESTEMT IKKE ØNSKER DET SKAL GÅ SÅDAN FOR NOGEN MAN KENDER – ELLER FOR EEN SELV.

_______________ SÅ GALT GÅR DET DA OGSÅ KUN SJÆLDENT – MÅSKE ENDDA ALDRIG – OG SÅ GALT GÅR

DET FORHÅBENTLIG HELLER IKKE VED JERES BRYLLUP I DAG. MEN DA VI FORLEDEN TALTE OM DENNE FILM – DA JEG VAR HENNE HOS JER FOR AT TALE OM JERES BRYLLUP HER I DAG – DER KOM JEG TIL AT TÆNKE PÅ HVAD DER ELLERS KAN SKE AF MÆRKELIGE TING VED ET BRYLLUP. EEN AF DE FÅ SOM JEG KAN FINDE PÅ DET ER VIST EN MEGET VELKENDT EEN – SOM MÅSKE IKKE SÅ MANGE HAR OPLEVET MEN DE FLESTE ALLIGEVEL HAR HØRT OM – NEMLIG DEN

AT DER ER NOGLE MORSOMME SJÆLE DER UNDER BRUDGOMMENS SKO SKRIVER HJÆLP. SÅDAN AT NÅR BRUDEPARRET KNÆLER EFTER AT HAVE SAGT JA TIL HINANDEN SÅ KOMMER DETTE HJÆLP TIL SYNE – TIL STOR MORSKAB FOR DE DER KAN SE DET DET ER DET SELVFØLGELIG – MENS DET STAKKELS BRUDEPAR IKKE KAN SE NOGET OG DERFOR IKKE ANER HVAD DER FOREGÅR.

_____________________ DER ER BÅDE NOGET UFORSTÅELIGT VED DET – VED DETTE HJÆLP UNDER SKOENE – OG SÅ ER DER OGSÅ NOGET I VIRKELIGHEDEN OG I BUND OG GRUND MEGET FORSTÅELIGT. JA ENDDA NOGET VIGTIGT OG PÅ SIN VIS OGSÅ ALVORLIGT. FØRST DET UFORSTÅELIGE – JEG MENER – DET VIL NOK VÆRE UFORSTÅELIGT FOR CA. DEN ENE HALVDEL AF BEFOLKNINGEN HVORFOR DET NETOP ER MANDENS SKO DER STÅR HJÆLP PÅ. DET LÆRER JEG – OG MANGE ANDRE KVINDER – ALDRIG AT FORSTÅ. OG HVIS DET ER SELVE ÆGTESKABET DER TÆNKES PÅ AT FÅ HJÆLP TIL AT UNDSLIPPE – DA ER DET UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER OGSÅ FOR SENT FOR DE HAR JO SAGT JA OG GIVET HINANDEN HÅNDEN DERPÅ- OG ÆGTESKABET ER DERMED INDGÅET.

__________ MEN PÅ DEN ANDEN SIDE SET ER DET MEGET FORSTÅELIGT MED DET LILLE ORD HJÆLP – OG DET GIVER MEGET MERE MENING END DER SIKKERT LIGGER BAG IDEEN FRA BEGYNDELSEN AF. FOR VEL LEVER VI I EN TID HVOR VI SÆTTER EN ÆRE I AT DET GÅR OS GODT OG I AT VI KAN KLARE OS SELV – HJÆLP BLIVER DERMED ET TIL TIDER NOGET ILDESET ORD – VI VIL NEMLIG HELST IKKE HAVE BRUG FOR FOR MEGEN HJÆLP – ELLER INDRØMME AT DET HAR VI.

___________________ MEN DET HAR VI JO – BRUG FOR HJÆLP FRA HINANDEN. FOR SE NU BARE PÅ JER TO DER STÅR HER I DAG – HVOR VILLE I VÆRE HVIS IKKE DER HAVDE VÆRE NOGEN TIL AT HJÆLPE JER? DA I VAR BØRN VAR DET I FØRSTE OMGANG JERES FORÆLDRE DER TOG SIG AF JER HJALP JER MED ALT DET SOM I IKKE KUNNE KLARE SELV. SÅDAN VAR DET BARNDOMMEN OG UNGDOMMEN IGENNEM – MENS JERES EVNE TIL AT KLARE JER SELV LANGSOMT VOKSEDE I DET TEMPO SÅDAN NOGET NU GØR. FORÆLDRE FAMILIE GODE VENNER – ALLE SAMMEN HAR DE HJULPET – HJULPET MED TIL AT I KAN STÅ HER I DAG SOM DE MENNESKER SOM I NU ER. OG NU HJÆLPER I SELV TO BØRN PÅ VEJ PÅ DEN SAMME MÅDE – OG MED ANDRE MENNESKERS HJÆLP.

ELLER TÆNK PÅ DE MANGE ÅR SOM I HAR KENDT HINANDEN. SOM JEG FIK DET FORTALT FORLEDEN SÅ HAR I VÆRET FORLOVET MED HINANDEN I 17 ÅR. OG JEG TVIVLER MEGET PÅ AT I VILLE HAVE VÆRET HER I DAG HER I KIRKEN FOR AT SIGE JA TIL HINANDEN – JA JEG TVIVLER PÅ AT I VILLE HAVE VÆRET HER I DAG HVIS IKKE DET LILLE ORD HJÆLP DET VAR BLEVET BRUGT JER IMELLEM – OG HVIS IKKE DER HAVDE VÆRET HJÆLP AT HENTE HOS DEN ANDEN. SÅ – HVOR FJOLLET DET LILLE ORD HJÆLP KLISTRET UNDER SKOENE PÅ EN BRUDGOM – HVOR FJOLLET DET END ER BÅDE TÆNKT OG GJORT- SÅ GIVER DET ALLIGEVEL GOD MENING FOR VI HAR ALLE SAMMEN GOD BRUG FOR HJÆLP FRA HINANDEN – BØRN HAR MEN OGSÅ VOKSNE. JA VI KUNNE ENDDA SPØRGE OS SELV OM VI KAN LEVE UDEN DENNE HJÆLP FRA HINANDEN – JEG TROR DET IKKE!

ÆGTESKABER

________________ VI KUNNE DERFOR FAKTISK GODT SKRIVE HJÆLP SOM OVERSKRIFT OVER ET BRYLLUP – ELLER I HVERT FALD SOM EEN AF OVERSKRIFTERNE DER ER SELVFØLGELIG OGSÅ ANDRE- OG DEN OVERSKRIFT OVER ET BRYLLUP SOM VI FØRST KOMMER TIL AT TÆNKE PÅ DET ER KÆRLIGHED. MEN EN ANDEN OVERSKRIFT ER ALTSÅ HJÆLP. OG DEN HÆNGER OGSÅ SAMMEN MED AT I I DAG ER I NETOP EN KIRKE – SCT. CLEMENS KIRKE FOR AT BLIVE VIET TIL HINANDEN. I DAG BEDER VI NEMLIG OM GUDS VELSIGNELSE OVER JERES ÆGTESKAB OG OVER JERES LIV SAMMEN – NETOP SOM EN HJÆLP TIL JER – OG SOM ET ØNSKE OM ALT MULIGT GODT FOR JER – I JERES ÆGTESKAB MED HINANDEN. NÅR VI I DAG TØR AT BEDE OM GUDS VELSIGNELSE SÅ ER DET FORDI VI SOM DØBTE HØRER TIL HER I HUSET I GUDS HUS- HER HØRER VI TIL SOM BØRN AF HUSET. “LAD DE SMÅ BØRN KOMME TIL MIG, DET MÅ I IKKE HINDRE DEM I

Læs mere:

………. SANDELIG SIGER JEG JER, DEN DER IKKE TAGER IMOD GUDS RIGE LIGESOM ET LILLE BARN, KOMMER SLET IKKE IND I DET.” SÅDAN SAGDE JESUS ENGANG OG SÅDAN LYDER DET HVER GANG DER ER BARNEDÅB. OG HVER GANG VI HØRER DE ORD BLIVER VI MINDET OM AT VI HØRER TIL I KIRKEN UDEN NOGEN BETINGELSER – SOM DET SPÆDE BARN DER BÆRES TIL DÅBEN UDEN PÅ NOGEN MÅDE AT KUNNE OPFYLDE BESTEMTE TING – UDEN AT VÆRE PÅ EN BESTEMT MÅDE – SÅDAN HØRER VI SOM DØBTE ALTID HJEMME HER. DERFOR TØR VI I DAG BEDE OM GUDS VELSIGNELSE OVER JERES ÆGTESKAB. SOM EN GOD HJÆLP TIL JER – TIL AT LEVE LIVET SOM RETTE ÆGTEFOLK – TIL GLÆDE OG GAVN.

ægteskabet

Man kan gå på rådhuset og gifte sig i al hemmelighed. Man kan også gå i kirke og gifte sig med blot tovidner så det også bliver i al hemmelighed. Synet på ægteskabet må da være at forholdet mellem to kun involverer de to og ikke kommer andre ved. Men I to gør det som de allerfleste brudepar gør som giftes i kirken I har inviteret familie og venner med.

Bryllupsfotografen skaber minderne

Midt i vores historieløse og traditionsforvirrende tid

Midt i vores historieløse og traditionsforvirrende tid holder I i dag et traditionelt bryllup og har jeres egen historie med. Jeres bryllup vidner på den måde om at I godt nok gifter jer med hinanden og det er det væsentlige men I lever ikke isoleret i jeres egen tosomhed men lader jeres familie og venner være en del af jeres fællesskab.

I vil ikke nøjes med hinanden men ved også at I har jeres egen historie jeres barndom og tidlige ungdom som hører med i jeres ægteskab. I kan på den ene side ikke løbe fra at I er jeres forældres børn og vil blive ved med at være det. På den anden side har I nu boet sammen i et par år og dermed tilkendegivet at I er begyndt jeres eget.

ÆGTESKABER

Derfor skal en mand forlade sin far og mor og holde sig til sin hustru

“Derfor skal en mand forlade sin far og mor og holde sig til sin hustru” -ord vi hørte før som Jesus henviser til fra Skabelsesberetningen. Ord som udtrykker det vigtige at forældre skal kunne give slip på deres børn og børnene skal give slip på forældrene for at kunne leve med sin ægtefælle fuldt ud. Nu er det jer to som hører sammen nu er det jer to som skal forsvare hinanden når nogen vil sætte skel mellem jer. Med omhu har I forberedt denne dag og i særlig grad med valg af salmer.

Dem havde I parat da vi mødtes til samtale. Dem havde I læst og fundet rigtige som rammefor og indhold i jeres kirkebryllup. Salmen er en bøn til vor Herre. En bøn om at Guds ånd Helligånden må komme ind i vort hjerte og opvarme det til alt godt.

Det er en erkendelse af at vi ikke kan klare det gode selv men må opildnes påvirkes til det. Når Jesus siger at vi skal elske Herren vor Gud og vor næste som os selv så er det et kærlighedsbud som lyder fordi vi ikke gør det af os selv ikke elsker Gud og vor næste som os selv.

Salmedigteren Thomas Kingo

I to får i denne salme også sagt noget om at det stedI er opvokset i Danmark og indtil videre bor er værdat bevare hvor ret og skel råder hvor mennesker kan leve og have det godt. Salmedigteren Thomas Kingo har skrevet salmen i en tid hvor kongen var blevet enevældig.

Professionelle bryllupsfotos fra jeres bryllup

Kingo var glad for det for det betød at landet ikke længere blev hersket af forskellige fyrster og herremænd som var i krig mod hinanden og på den måde forarmede folket. Og så er bønnen rettet mod jer selv og dem som hører jer til at Gud må tage alle i agt. Det betyder nogetandet end vi bruger ordene det har ikke noget gøre med at Gud skal være på vagt overfor os for at se om vi opfører os ordentligt men dette at Gud tager os alle i varetægt under sin beskyttelse. Og hvorfor det jo – der er noget i vor tilværelse noget i os som er mig fast om borde det er kødets list og magt det er det som frister os til at ville os selv det navle bekuende det egoistiske havesygenmisundelsen og fristelsen til at sætte os selv i centrum.

tro og håb og kærlighed

I to kan sagtens. I har gode jobs begge to. I har jeres på dettørre rent materielt. Jeres pleje af jeres forhold erikke kun at fokusere på det materielle. Man kan jo klare sig med meget lidt vand og brød f.eks. Men man kan ikke klare sig uden den åndelige dimension med tro og håb og kærlighed. I beder om i dag at Gud vil bevare sin gode ånd i jer for at vejlede jer til tro håb og kærlighed. Og vi vil bede Gud om at han vil velsigne jer med det.

Bloggen om fotografering af bryllupper

Noget med også at vide i jeres hjerte at livet ikke er en selvfølge som I kan tage for givet som noget I har krav på og ret til. Men at tage livet som givet med en ydmyghed overfor det som sker med jer. I siger ja til livet så sommergrønt og rent til alt hvad Gud har givet til alt hvad han har ment. Det ja det må I sige hinanden hver ny dag. Gud hold det ja ved ligesom livets hjerteslag.

Læs mere her:

5 tips til gavelisten som brudepar

5 tips til gavelisten som brudepar – Når i sender bryllupsinvitationerne ud, kan det være en god ide at indsætte et lille afsnit med gaveønsker — det gør det både nemt for jeres gæster og i er sikre på, at i får noget i har lyst til.

Der er meget, der skal forberedes, når i som brudepar går i gang med bryllupsplanlægningen og i forhold til de mange andre opgaver, er den her nok en af de sjovere. Ligesom med den ​årlige fødselsdagsønsker er det dog ikke altid s​å​nemt, at finde på noget i sidste øjeblik.

Læs mere om planlægning af bryllup her

Derfor har vi samlet fem gode råd til, når hovederne skal lægges i blød:

1. Start i tide

At samle gode gaveideer er tit en svær opgave, at gøre inden for et specifikt tidsrum. Det er derfor en rigtig dårlig ide først at bruge tid på det fem minutter inden invitationerne skal sendes afsted til tryk. Hvis giver jer godt tid, kan i hver især lade jer inspirere og få gode ideer hen ad vejen.

På den måde slipper i nemlig for at ryste noget ud af ærmet i sidste sekund.

2. Tag udgangspunkt i fælles interesser

Som brylllupspar skal der selvfølgelig ønsker på listen, som i begge to får glæde af. Det kan gøre gavejagten noget sværere for både brudeparret, men også for gæsterne. Det er derfor en god ide at tage udgangspunkt i det i har tilfælles.

Mange klassiske gaveideer tager derfor typisk udgangspunkt i boligen, da det for de fleste er det mest værdifulde man ejer tilfælles som par. Her er det især udstyr til køkkenet og danske klassikere, der hitter.

Det kan for eksempel være, at vil opfylde jeres længe ventede ønske om et Royal Copenhagen stel. Hvis i leder efter noget mere unikt og rustikt, kan det være, at det er et nyt ​keramik stel​der skal på listen.

Hvis i har en fælles hobby eller sport, som i driver, kan det være det være oplagt at ønske sig noget nyt udstyr til dette — omend det er nye vandrestave, tennisketchere eller k​latresele.​page1image747456page1image742080page1image746496

3. Tilføj gaveideer i flere prisklasser

Selvfølgelig forventer i som bryllupspar, at jeres gæster dukker op med en fin gave i hånden, når den store dag er kommet. Men om ikke andet er der selvfølgelig meget forskel på hvor meget den enkelte kan og vil bruge på jeres bryllupsgave.

Derfor er det en god ide at tænke flere prisklasser ind i jeres ønskeliste, så alle kan være med. Det er faktisk derfor at et nyt stel er en god bryllupsgave, da det er noget, flere af gæsterne kan bidrage til.

Se flere billeder fra bryllupper i Aarhus

5 TIPS TIL GAVELISTEN SOM BRUDEPAR

4. Pift jeres bryllupsrejse op

Hvis i allerede har planlagt jeres bryllupsrejse, kan det være, der er mulighed for at gøre den endnu bedre. Det kan for eksempel være, at i har fravalgt enkelte aktiviteter, for at det ikke skulle blive for dyrt.

På den måde kan det være i kan nyde en ekstra Spa-dag eller anden oplevelse under jeres ophold.

I dette tilfælde, husk, at oplyse specifik destination, hotel eller lignende, så jeres gæster kan give jer den helt rigtige oplevelse. (5 TIPS TIL GAVELISTEN SOM BRUDEPAR)

5. Vær så specifik som muligt

Dette gælder i øvrigt også alle andre ønsker. Hvis i nu har forelsket jer i et helt bestemt model eller mærke, så er der ingen grund til undlade denne oplysning. Igen kommer det b​åde jer og jeres gæster til gode.

Om ikke andet, må i selvfølgelig glæde jer lidt til at pakke alle de fine gaver op, da det selvfølgelig også er en af de små sideløbende glæder, der følger med et bryllup.

Læs også:

Fest og bryllup

Borddækning

Fest Guiden sætter fokus på bordækning:
Bordækning kan være på bordebænkesæt, cafeborde, store runde borde, firkantede borde alt efter ønsker og behov.

Årstidernes farver kan indgå i bordækning ved valg af duge, lys og servietter som fås i mange farver og materialer. Bordkort kan skrives på årstidens blade eller købes færdige med broderede navne.

Smukke bomuldsatinduge og servietter, polysoft laminatduge, bloklys og dyppelys sølvkandelabre, blomster i vaser eller borddekorationer, vigtige ingredienser til en festlig bordækning.

Tallerkener og fade i klassisk hvidt, flankeret med rødvinsglas, hvidvinsglas, dessertglas og vandglas, samt bestik i stål eller sølv skaber en smuk ramme i din borddækning.

Bryllup traditioner

Fest Guiden sætter fokus på bryllupsfesten:

Bryllup, er et ja til livet og hinanden, smukkere blir`det ikke. Bryllupsmusik, levende lys i sølvkandelabere, alle sejl sættes til. Bryllupskage, Champagne i Champagne kølerene, smukke slanke flydte champagne glas, brudepar og glade festklædte bryllupsgæster. Bryllups festmenuen er et fyrværkeri af sublime madoplevelser. Vin til bryllupsfesten afpasses efter bryllupsmenuen, både gæster og brudepar skaber sammen en dag, et bryllup, et minde for livet.

Bryllups kage og chokolade

Fest Guiden sætter fokus på Chokolade og kager
Chokolade oplevelser findes i lange baner, lige fra chokolademassage til spiselige chokolade bordkort, håndlavede flødeboller med marcipanbund. Hjemmelavede chokolader til kaffen fremstillet af Satilia Noire med et kakaoindhold på 62% er en delikatesse, der må opleves. Chokolade og marcipan som ingredienser i bryllupskager, kransekager og lagkager er ren nydelse.

Stenguide – SMYKKER – BRYLLUP

Amazonit

Amazonit er en grøn eller blågrøn sten, den er opkaldt efter Amazonasfloden i Sydamerika. Amazonit er et kalium/aluminium-silikat, der hører til feldspatgruppen, som er bjergartsdannende mineraler

Aventurin

Grøn aventurin er den der bliver brugt oftest i smykkefremstilling. Det består af kvarts med fuchsit- og pyritstykker.

Aquamarin

Aquamarin er en blålig eller lys blågrøn smykkesten, en variant af beryl. Aquamarin opvarmes ofte for at fremhæve den flotte blå nuance.

Bjergkrystal

Bjergkrystal består udelukkende af mineralet kvarts. Farveløse Kvarts krystaller kaldes ‘Bjergkrystal’. Det er en gammel fælleseuropæisk betegnelse for ‘krystaller fundet i bjergene’. Som regel er den klar og gennemsigtig, men den kan også have brudflader og indeslutninger

Jade

Jade er en betegnelse, der bruges om to forskellige bjergarter, der består af forskellige krystalliserede mineraler. De to slags jade er aktinolit og jadeit. De begge blev brugt i sten- og bronzealder kulturer med samme formål og de begge er næsten lige så hårde som kvarts, meget slidstærke og med smukke farver og nemt kan formes, var det ikke før end i det 19’ende århundrede at en fransk mineralog opdagede at “jade” faktisk var to forskellige materialer. Jade har oprindelig en grønlig farve, men bliver farvet i alverdens smukke farver. Som på billedet her i lilla.

Koral

Koraller er oprindeligt havdyr, der danner store kolonier (koralrev). Når koraller dør står deres kalkskelet tilbage. Det er dette kalkskelet, der anvendes til fremstilling af koralperler. De fleste koralperler er indfarvede, men naturligt røde og rosa koraller findes.

Onyx

Onyx er ligesom Agat opbygget af vekselende tynde lag af Calcedon, men lagene i onyx er mere eller mindre planparallelle. Sort onyx er ofte farvet for at fjerne eventuelle små hvide striber.

Rosenkvarts

Kvarts med en tydelig lyserød farve kaldes rosenkvarts. Farven varierer meget afhængigt af materialets egenskaber og oprindelse. Den lyserøde farve kommer fra en urenhed i sten af enten magnesium eller titanium.

Topaz

Topaz er en silikat mineral af aluminium og fluor. Ren Topaz er farveløs og gennemsigtig, med en glasagtig glans. Topaz er som regel gul, men kan også være lyserød, grøn eller rødbrun. Fareveløse topazer kan bestråles for at opnå den eftertragtede blå farve.

Læs mere:

De 10 første ting du skal gøre, efter du bliver forlovet

Du har sagt ja(!) og I er nu forlovet. Men hvad så nu? Som kommende brud og brudgom er der mange ting som skal ordnet og planlægges inden det nærtstående bryllup.

Husk først og fremmest, at dette er en utrolig glædelig begivenheden, som du nu kan se frem til sammen med dit livs udkårne.

Det kan virke meget overvældende med alle de ting, som nu skal koordineres og planlægges. Hvor skal du lige begynde din bryllupsplanlægning? Hvis du ikke ved, hvor du skal indlede dit bryllupseventyr, så frygt ej.

Vi har sammensat en liste over de top 10 ting, som du skal begynde på, efter I er blevet forlovet. Og før du ved af det er du på vej ned af alteret med din kommende ægtefælle!

bryllupsfotografi

1. Fejr jeres forlovelse med familie og venner

Før du kaster du ud i bookinger, prøvesessioner og gæsteliste, er det tid til at fejre jeres forlovelse. Uden at I behøver arrangere den helt store fest, er det første skridt på vej til alteret at hylde den glædelige nyhed, det er, at I skal giftes.

Hvis vejret er til det, kan en hyggelig sammenkomst i haven eller på stranden med lidt bobler og de allernærmeste være den bedste start på jeres rejse sammen.

Forlovelsesfesten kan også hjælpe jer til at få en masse inspiration fra venner og familie til hvilket slags bryllup, I kan se frem til. Og så er det også en god mulighed for at sole sig lidt ekstra og vise den flotte ​forlovelsesring​ frem for vennerne.

bryllupsfotografer

2. Sæt en god tidslinje for den store dag og vælg en dato

Der er ikke noget værre end at miste overblikket, når man skal arrangere en større begivenhed. Og et bryllup er ingen undtagelse.

Det er derfor en stor hjælp til dig selv at planlægge dit bryllup med luft i skemaet, så du har tid til at nå alt det, du ønsker uden at blive stresset undervejs. Et godt værktøj til at nå i mål med dit bryllup er at lave en stor planche, hvor I kan kortlægge hele forløbet fra forlovelse til bryllupsdag.

Når I vælger en dato med lang løbetid er det også vigtigt at være realistisk. Vælger i at lægge bryllupsdatoen til et år eller seks måneder efter, har I også flere muligheder for at finde bryllupssteder, stylister, ​kokke​ og underholdning.

bryllupsfoto

3. Lav et budget for jeres bryllup

Sammen skal du og din partner sætte forventningerne for jeres bryllup og afstemme dem. Som brud kan du gå og drømme om det store Disney bryllup.

Men hvis pengene ikke er til det, er det vigtigt, at I ved hvad I har at midler, inden i begynder at bruge penge. Bryllupper kan være en dyr affære. Så ved at budgettere ved I også, hvor vi gerne vil bruge penge, og hvor I skal overveje alternative eller billigere løsninger. Måske ønsker i at holde brylluppet hjemme som en ​bæredygtig​ løsning? Brylluppet er jeres fest, og sammen kan I skabe en dag som I begge bliver glade for.

bryllup

4. Lav en scrapbook over jeres bryllupsstil

Ved at vælge et tema for jeres bryllup kan du og din forlovede finde en stil, som passer jer begge. Er I i tvivl om, hvad I synes der er pænt, kan udklip fra forskellige bryllupsmagasiner og internetsider. Under bryllups hashtags på Instagram og Pinterest kan I finde en væld af inspiration på blomsterarrangementer, ​farvekombinationer​, brudekjole og jakkesæt, ​smykker​ og gode steder til at få taget jeres bryllupsbilleder.

4. Lav en scrapbook over jeres bryllupsstil

5. Søg efter bryllupssteder – Og book bryllupskage og mad

Går du efter at være en forårsbrud eller sommerbrud, er det godt at være ude i god tid. Sommerhalvåret, især Juni og August er nogle af de mest populære tider for par at blive gift. Derfor er stedet for dit bryllup vigtigt at få booket i god tid, da der kan være rift om steder. Skal du holde et kirkebryllup, skal du også kontakte dit lokale kirkekontor og booke bryllupsdatoen med kirke og venue for bryllupsfesten. Du vil ikke risikere, at du ikke kan holde bryllupsfesten samme dag som I bliver viet.

Skal i bruge en dygtig bryllupsfotograf?

5. Søg efter bryllupssteder - Og book bryllupskage og mad

6. Hvem skal med til bryllupet? Find det rette antal bryllupsgæster

Holder I et bryllup for hele den udvidet familie. Eller er der kun plads til de udvalgte få. Når I har planlagt rammerne for jeres bryllupsfest, er det tid til at sende invitationer til bryllupsgæsterne. Jo bedre tid i sende invitationerne ud, jo større chance er der for at få de rigtige mennesker med til den store dag. Det kan være rigtig svært at skulle vælge familie til eller fra. Har I sat en ramme på 20, betyder det også, at det kun er den nærmeste familie og venner som kan være med til festen. Hvis det er spørgsmål om økonomi, så husk at det også er muligt at invitere folk med til det såkaldte glo-bryllup. På den måde har familie og venner, der ikke skal med til bryllupsfesten, stadig tage del i selve vielsen og receptionen, så du får set alle dem, du ønsker på dagen.

6. Hvem skal med til bryllupet? Find det rette antal bryllupsgæster

7. Book tid til at prøve bryllupskjole, frisør og styling

Når først du er blevet forlovet, kan det føles som du og dit livs udkårne er universets centrum. Du skal dog være opmærksom på, at der hver år er mange nye brudepar som ønsker at benytte de rigtige bryllupsvenuer, brylluparrangører og stylister. Skal du som brud bruge ​en professionel makeupartist og frisør​, skal du allerede tidligt i forløbet sørge for at booke dem ind. Det er sjældent at frisører ugen før den store dag har tid til at springe til med makeup og styling udstyr. Så sæt gerne et stor kryds i kalenderen og få lagt alle de praktiske aftaler ind fra begyndelsen.

bryllupsfotograferne

8. Vælg brudepiger og ‘best man’

Hvad er bedre end at sole sig i glæden fra et forelsket og nyforlovet par. Rollen som bestman, brudepige og toastmaster er vigtigt, og kun du kan beslutte hvem af dine nære, der er heldige nok til at skulle påtage sig rollen. Mens rollen som brudepige og bestman er at være opmærksom på henholdsvis brud og gom, skal en god toastmaster kunne bevare det kølige overblik over halvfulde gæster, og sørge for at tidsrammen holdes.

bryllup Aarhus

9. Tag dansetimer

Brudevalsen er en af aftenens højdepunkter til en bryllupsfest. Selvom du ikke er en stærk danser, kan du regne med at dine gæster forventer at se dig og din ægtefælle tage jeres første svingom på bryllupsaftenen. Og med en dag fuld af oplevelser, mad og drikkelse, kan det være godt at være forberedt på dansen. Book derfor gerne sammen en dansetime eller to i ugerne op til den store dag, så i er klar til at valse sammen omgivet af de opmærksomme gæster uden at træde forkert.

bryllup Kolding

10. Book jeres bryllupsrejse i god tid

Med så meget fokus på bryllupsarrangementet, kan du let komme til at glemme alt det, der venter efter. Bryllupsrejsen falder ofte i tiden efter brylluppet, hvor I sammen har tid til at fordøje den store fest og nyde dagene sammen som gift par.

Vil du læse flere artikler om bryllupsplanlægning?

2020 bryllups trends: 5 trends der gør dit bryllup mere bæredygtigt

Bryllupper er fulde af tårefyldte øjeblikke og tætte kram udvekslet mellem familie og venner. Traditionelt vil de flest nok forbinde et bryllup med familiesammenhold. Foreningen af to kærlige sjæle.

Men i 2020 er det individualiteten, som står øverst på bryllupsgæstelisten. I takt med at vi i vores dagligdag bliver mere bevidste på områder som klima og bæredygtighed, sniger disse tendenser sig også ind i bryllupsverden.

Er du nysgerrig på, hvordan dit bryllup lever op til en 2020 standard, så læs med her.

1. Mikro Brylluppet: Hold bryllup sammen med de nærmeste

De største og nok mest indgribende trends i 2020 for bryllupper er ‘mikro brylluppet’. Fra det amerikanske ‘​micro wedding​’ er denne tendens sneget sig over for USA. Overordnet er der færre som ønsker at kaster mange penge efter en enkelt fest. Og selvom brylluppet er en helt særlig fest, begynder flere at se mod måder, hvor de kan lade det intime sætte rammerne for brylluppet.

Selvom mikro brylluppet også er en god måde at holde budgettet nede, handler tendensen med mikro brylluppet mere om at skabe rum og frihed. Når gæsteantallet ikke sniger sig op på mere end 20 deltagende, har brud og brudgom rigelig mulighed for at tilbringe tid med hver gæst individuelt.

bryllupsfoto

2. Bliv gift i grønne omgivelser – og dyrk bæredygtigheden

På mange måder står brylluppet i kontrast til den voksende bevidsthed om mere bæredygtighed. Det går ofte mange ressourcer i form af mad, udsmykning, blomster og lys. Så hvordan kan du mindske dit og dine gæsters CO2 aftryk og samtidig have en skøn dag? En god start er at styre væk fra alt hvad der hedder engangsplastik og engangsservice. Du kan med fordel gå efter at sammensætte en menu, som består af sæsonens frugt og grønt. Madspild kan være en rigtig klimasynder. Så​ tal gerne med dit cateringfirma​ om at finde en løsning for det mad, som bliver tilovers.

bryllupsfotografi

3. Vegan Wedding? Tilpas bryllupsmenuen med individuelle anretninger

Individualitets-trenden handler på mange måder også om at respektere individuelle grænser og behov. Det er i dag langt mere accepteret, at man som vegetar og veganer må stille krav, når man spiser ude hos andre. Gør dit bryllup mere inkluderende for dine gæster med mad alternativer. På den måde er du sikker på, at ingen føler sig ude.

Som en af de store 2020 trends for bryllupsreceptioner, kan du også overveje en sjovt twist til din bryllupskage ved at bruge spiselige blomster. Står du og skal bestille mad, kan du med fordel gå efter en kok og konditor kan bringe både grønt og mere natur ind i dit bryllup!

Læs også vores indlæg om​ bryllupsblomster til dit bryllup​.

4. Bryllupshår: Gå efter afslappet styling af dit brudehår

Som brud vil man gerne fremstå sit bedste selv. Ud over brudekjolen er styling af hår og makeup et must for enhver brud. Men ser man på den amerikanske modescene blandt brudekjole-designere er stilen langt mere nede på jorden end hvad man hidtil har set. I stedet for at bruge mange timer på styling af hår hos en professionel hårstylist eller frisør, er håret blot sat i en ​simpel knold eller fletning​.

Man kan spore det naturalistiske brudelook til det engelske kongebryllup i 2018, hvor Meghan Markle valgte at blive gift i et meget simpelt antræk. Hendes simple styling af hår, makeup og kjole giver genlyd i 2020, hvor det har skabt en ny retning for bryllupsmoden.

bryllupshår

5. Find genbrug dit bryllup – også for dine bryllupsgæster

Genbrug er endnu en stærk trend for bryllupper i 2020 – en trend der igen hænger sammen med vores øgede bevidsthed om klima og bæredygtighed. Genbrug til bryllupper kan være alt fra at spise aftenens retter på smukke, nøje udvalgte genbrugstallerkener til at drikke velkomstchampagnen af kulørte genbrugsglas. Det kan også bare være at købe servietter og duge, der kan bruges flere gange.

Genbrugstrenden gør sig ikke kun gældende for dig og din kommende partner i livet – den melder sig også på banen for dine bryllupsgæster. I stedet for at gå ud og købe en spritny (og dyr) kjole, nederdel eller andet festligt stykke tøj, kan de nemlig gå efter genbrugstøj. Er dine gæster ikke til tøj, andre har brugt, kan de gå efter ​‘last season’ tøj​, der nemlig ofte bare ryger i skraldespanden, når nye kollektioner kommer på markedet.

Genbrugstøjet giver også dine gæste muligheden for at møde op i et meget unikt outfit til festen. Så er der ingen risiko for at andre har den samme kjole på!

Skal du bruge en dygtig fotograf til brylluppet?

BLOMSTER OG UDSMYKNING

Rammen om din bryllupsfest

Sæt de helt rigtige rammer om din bryllupsfest med smukke blomster og farverig udsmykning, som gør begivenheden lidt festligere. Hvad enten du skal holde bryllup på Sjælland, Jylland eller Fyn i Danmark, kan du finde inspiration og tips her på siden til, hvordan du får en både flot og prisvenlig udsmykning til netop din fest.

Du kan spare mange penge ved at klare en del af udsmykningen selv. Det er både sjovt og flot selv at lave kreative blomsterdekorationer, pynte lysestager og finde traditionel pynt fra netop den egn, du kommer fra.

Blomster og bryllup

Bryllupsblomster anvendes både til bordopdækningen, som dekorativ pynt til festen og ikke mindst til brudens bryllupsbuket. Når du skal vælge blomster, er det en god idé at gå efter årstidens blomster. Skal du giftes som sommeren, kan du gå efter farvestrålende sommerblomster såsom gladiolus og liljer. Holder du vinterbryllup, er det flot med rene, hvide farver og blomsterarter såsom roser, amarylis, orkideer, ranunkler og hyacinter.

Alle disse blomster fås i farven hvid. Læg mærke til, at internationale bryllupper har deres egne traditioner, når det gælder blomster. Eksempelvis anvendes farven rød ofte i homo bryllupper, og i visse dele af perker lande er det tradition, at både gom og brud får lagt blomsterranker om halsen.

bryllupsudsmykningen

Udsmykning

Også når det gælder bryllupsudsmykningen, er det en god idé at gå efter årstiden. Farvestrålende blomster gror hele året. Skal brylluppet afholdes i Danmark om vinteren, kan det være meget dyrt at bestille eksotiske blomster hjem. Derfor kan det være både besparende og elegant at matche udsmykningen til årstiden og eksempelvis vælge hvid og sølv til vinter og rød og guld til sommer. Udover blomster er det flot at pynte med en masse levende lys, balloner og lange duge.

Skal i giftes i Køge?

BRYLLUPSKAGE OG GAVERne

Bryllupskage

Til bryllupper er en flot bryllupskage et vigtigt element i festen. Kagen laves i flere lag og dekoreres på elegant vis. Der er stor valgfrihed både til ingredienser, størrelse og dekoration. Eksempelvis kan kagen dekoreres med sindrige mønstre, der minder om den brudebuket, som bruden får til sin hennafest, eller som mange kvinder pynter deres hænder med inden festen.

Vælg for eksempel en traditionel chokoladekage eller en frisk kage med creme og årstidens frugter. Langt de fleste konditorier tilbyder fremstilling af bryllupskager, og nogle steder bringer de også ud. Undersøg gerne 3-5 forskellige steder for at sammenligne priser og serviceniveau.

Gaver til brudeparret

Alle bryllupsgæster forventes at komme med en gave til brudeparret. Dog er der ingen forventninger om, at det skal være dyre gaver. En god gaveidé er ting, som det nygifte par kan bruge i deres hjem. Det kan være køkkenredskaber, en kurv med gode madvarer, en blomstervase eller en smuk, religiøs figur, der kan pryde hjemmet. De nærmeste familiemedlemmer giver ofte penge i bryllupsgave, så parret får en god økonomisk start på deres fælles liv.

Gaver til gæsterne

Noget ved danske bryllupper er, at det ikke kun er brudeparret, som får gaver – det gør gæsterne også. Til bryllupper er det for eksempel tradition at give gæsterne hver en såkaldt favourbox. Æsken kan eksempelvis indeholde bolcher, creme, chokolade, tandstikker, stearinlys og legetøj eller slik til børnene.

Skal i holde brylluppet i Østjylland?

Til andre bryllupper, vil gæsterne ofte få en lille gavepose med søde sager, nødder og pakistansk slik. For at gøre gæsternes gaver ekstra personlige, kan du pynte æsken eller posen med mønstre, bånd, blomster og lignende. Vælg gerne farver, som matcher den øvrige udsmykning og eventuelt dit eget tøj.

MAKEUP OG SKØNHEDSBEHANDLINGER til bryllupper

Skønhedsbehandlinger før bryllup

Makeup og skønhedsbehandlinger er en vigtig del af bryllupsforberedelserne. Bryllupsfesten er din store dag, og naturligvis vil du gerne føle dig så smuk som mulig. Hvis du har mulighed for det, er det en god idé at planlægge dagene op til brylluppet i god tid.

Nogle skønhedsbehandlinger bør nemlig ikke laves på selve dagen. Eksempelvis er det en god idé at få lavet eventuel hårfjerning minimum dagen før for at undgå rødme til brylluppet. Har du tid og råd, kan du også forkæle dig selv med afslappende og plejende ansigtsbehandlinger. Også disse bør foretages en til to dage før selve brylluppet, så ansigtshuden kan nå at falde til ro igen.

Læs mere om de nyeste bryllups trends

BRUDEKJOLEN

Naturligt eller ekstravagant look

Din bryllupsdag er den perfekte anledning til at give den hele armen, når det gælder makeup, hår og negle. Når du skal giftes, kan du tillade dig at gøre lidt ekstra ud af det hele og give dit udseende et ekstra pift. Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig tilpas, og som dig selv.

Er du uvant med makeup, kan det være en god idé at vælge et mere naturligt look, som ikke ligger for langt fra det, du er vant til. Mange makeupartister kan rådgive dig og lægge en makeup, som matcher dine ønsker. Husk at planlægge din tidsbestilling, så der er mulighed for eventuelle korrektioner, uden at hele programmet skrider.

Brug for en fotograf på Fyn?

Inspiration til brylluppet?

Af populære skønhedsbehandlinger forud for et bryllup kan nævnes: gelénegle, håropsætning, professionel makeup, ansigtsbehandlinger, massage, hårfjerning samt retning og farvning af bryn og vipper. Alt efter dine præferencer og din pengepung, kan du vælge at smukkesere dig selv, lade dine veninder hjælpe eller bestille tid hos professionelle. Lægger du selv din makeup, er det vigtigt, at du sørger for en god primer, som holder din makeup flot hele aftenen og natten.

Læs mere om bryllupsplanlægning her

Gaveæsker bryllup

Mange er begyndt at gøre mere ud af deres store dag og er nu begyndt at bruge favor boxes i alle mulige varianter. Disse æsker eller poser kan købes online flere steder i Danmark og i udlandet.

Se billeder ved en dygtig reklamefotograf

En historie går på at 5 sukker mandler (f.eks. Konge mandler) placeret i æsken eller indpakket i elegant stof repræsenterer frugtbarhed, levetid, rigdom, sundhed og lykke. Bitterheden af mandel og sødme af sukker eksemplificere den bitre sødme af et ægteskab.

Du kan vælge at fylde dem med mandler, chokolade, slik, små sæber, the, ja sæt fantasien i frit løb og du kan sådan set fylde favor æskerne med hvad du nu end har lyst til. 

På nettet finder i billeder til inspiration, de er meget forskellige men alligevel meget søde. Du kan jo også vælge at gøre æskerne eller silkebåndet personligt ved at få skrevet brudeparret’s navn og bryllupsdato på. 

Brudekjolen

Brylluppet er et af de mest vigtige lejligheder for enhver pige, og hun ønsker at gøre det til det mest fremragende. Brudekjolen er en ting, der hjælper med at gøre hendes bryllup til en særlig begivenhed. Men som det er tilfældet med nogle brude, ved de ikke, hvad der er hot og hvad der ikke er, bør de gå i en traditionel eller moderne kjole.

Brudene

Normalt ser brude sig lunt på brudekjoler med traditionelt tungt arbejde.  Men brude skal huske, at profilerne skal være feminine. Brudene elsker pastelfarver og hvidt til brudekjoler. Mange designere kombinerer udseendet af den moderne verden og de traditionelle brudekjole designs.

Resultatet er nogle cool designs, der ser meget flotte ud,  men viser noget vestlig indflydelse. Disse designere vælger farver som rød, rust, bordeaux i vintre og lyserød, fløde, og guld i varmere vejr i brudekjole. I dag  foretrækker brude et moderne look, en balance mellem modernet og traditionelt i deres brudekjoler. Men der er brude, der ikke har noget imod at være mere farverig eller går for mix and match look.

Brude betaler en masse for at få opmærksomhed til deres brudekjole, specielt farven,  for det gør den største forskel.

Skal i holde bryllup i Aarhus?

MÅLEGUIDE til BRYLLUPSTØJ

Nedenfor er en måleguide for kjoler for den perfekte tilpasning. Før du tager målene for kjolen, er der her et par gode råd:

 1. Mål ikke over tøj udover den samme type eller det samme undertøj du vil bære på din bryllupsdag eller specielle begivenhed.
 2. I stedet for at måle dig selv, husk altid på at få en anden person til at tage målene for dig. Det vil være bedst, hvis du kan få hjælp fra en kvalificeret syerske.
 3. Hvis du er lige på kanten mellem to størrelser, bestil den større størrelse. For eksempel, hvis din talje svarer til størrelse 12 og din buste størrelse 14, skal du bestille en størrelse 14. Husk altid på, at det er nemmere at sy en kjole ind end at tabe et par pund.
 4. Hvis det er muligt, anbefaler vi at du bruger et vinyl målebånd, eftersom. nogle materialer har en tendens til at strække sig over tid og din kjole vil blive bestil for lille.
 5. Generelt behøver din skræddersyede kjole måske ikke alle de nedenstående mål, men det er godt at have dem alle, blot for en sikkerhedsskyld.Og hvis du har spørgsmål eller du behøver hjælp med at måle, er du velkommen til at kontakte os!

 • Øvre bryst :Lad dine arme være afslappet og hænge ned langs din side. Tag målebånd fra den højeste del af dit bryst direkte til under dine arme.
 • Buste :Dette er ikke din BH størrelse. Dette er målet rundt om dit bryst på den fuldeste del af dit bryst. Mens du bliver målt, hold venligst dine arme afslappet og ned langs din side.
 • Under byste :Du skal måle direkte under dit bryst.
 • Armlængde :Du skal måle fra din skulder til håndled.
 • Talje :Placer dine hænder ved din naturlige talje. Du skal måle den mindste del af din talje; det er ca. en tomme over din navle.
 • Hofter :Dette er målet på den fuldeste del af dine hofter. Det er normalt ca. 7 tommer nedenfor din talje. Stå naturligt og afslappet med dine hæle sammen. Find dit hofteben og mål der. Bemærk specielt at der bør være en lille smule rum og hold ikke målebåndet for stramt.
 • Lavere hofte :Mål fra toppen af dit ben, lige under hvor dine endeballer begynder, hele vejen omkring dine ben. Hold dine fødder sammen mens du tager dette mål.
 • Skulder :Mål fra kanten af den ene skulder over ryggen til den anden skulder.
 • Hals til gulv :Dette er længden fra forsiden af din hals, fra kraveben til hvor du ønsker sømmen af din kjole skal være. Stå altid helt up med dine fødder samlet. Hust at målebåndet bør måle hele længden, inklusiv højden af skohælen, hvis du ønsker at skoene skal være skjult af kjolen.
 • Skulder til talje :Dette mål måles fra skulder over brystet og ned til din naturlige talje.
 • Skulder til bryst :Målt fra skulder til brystvorte.
 • Bryst til bryst :Dette måles som afstanden mellem dine brystvorter.
 • Omkreds af bicep :Dette er den fuldest part af armen. For at tillade en smule rum, hold målebåndet en lille smule løst.
 • Over-knæ bredde :Dette er målet lige over dit knæ ca. en tomme over din knæskal. Når du tager dette mål, stå lige op med dine fødder samlet.
 • Talje til gulv :Dette mål er afstanden fra din naturlige talje til gulvet. Når du tager dette mål, stå lige op med dine fødder samlet.
 • Højde :Din fulde højde. Stå lige op og mål fra hoved til fod.
CHEONGSAM
 • Buste :Dette er ikke din BH størrelse. Dette er målet rundt om dit bryst på den fuldeste del af dit bryst. Mens du bliver målt, hold venligst dine arme afslappet og ned langs din side.
 • Skulder :Mål fra kanten af den ene skulder over ryggen til den anden skulder.
 • Talje :Placer dine hænder ved din naturlige talje. Du skal måle den mindste del af din talje; det er ca. en tomme over din navle.
 • Hofter :Dette er målet på den fuldeste del af dine hofter. Det er normalt ca. 7 tommer nedenfor din talje. Stå naturligt og afslappet med dine hæle sammen. Find dit hofteben og mål der. Bemærk specielt at der bør være en lille smule rum og hold ikke målebåndet for stramt.
 • Hals til gulv :Dette er længden fra forsiden af din hals, fra kraveben til hvor du ønsker sømmen af din kjole skal være. Stå altid helt up med dine fødder samlet. Hust at målebåndet bør måle hele længden, inklusiv højden af skohælen, hvis du ønsker at skoene skal være skjult af kjolen.

Bryllup og fest i et telt

Forrige sommer var min kæreste og jeg med til min lillebrors stort anlagte bryllup, som blev afholdt i et kæmpe festtelt ved deres gård. Her skabte festteltet en unik baggrund for brylluppet. Siden den dag har Tobias og jeg haft travlt med at planlægge rammerne for brylluppet til juli. På stående fod har vi valgt at satse på et telt til at danne ramme om receptionen. Vi blev nemlig hurtigt klar over, at incitamentet for at fejre brylluppet i et enormt festtelt faktisk var for svære at overse.

Hyr en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup

receptionslokalerne

Tager man et kig på receptionslokalerne her i byen, er udvalget forholdsvist beskedent. Skønt der er en lang række mulige festlokaler, er det faktisk svært at lokalisere et festlokale, som der honorerer min forlovedes og mine umiddelbare forventninger og oven i købet kan benyttes til en rimelig pris.

Køber eller lejer vi et telt i høj kvalitet kan min tilkommende og jeg ikke desto mindre skaffe et personligt lokale til vores bryllup, som vi i realiteten ville kunne indrette lige præcist som vi begge vil. Endvidere giver denne type festtelte os mulighed for at åbne ud til den store have.

årsag til at holde bryllup

De fordele får mig og min tilkommende til en favorabel pris. Den attraktive pris var som følge heraf den mest tungtvejende årsag til at holde bryllup i et festtelt. I denne fase af bryllupsplanlægningen er vi kommet i tvivl om, hvordan vi vælger det optimale telt eller festtelt til bryllupsfesten såvel som receptionen. Som følge deraf vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er en af jer, der har erfaringer med at afholde deres eget bryllup i et festtelt. 

Herunder kan i klikke og se billeder fra de byer vi har fotograferet bryllupper i:

menuen til brylluppet

Eksempelvis er vi på udkig efter dine gode råd eller anbefalinger om vores valg af møbler og service samt en gourmet caterer, der er i stand til at producere hele menuen til brylluppet desuagtet, at det holdes i et festtelt i haven ved mine svigerforældres murermesterville.

Derudover ville det være fedt at finde ud af, om der findes kvalitets-festtelte, der prismæssigt kan måle sig med at leje et af denne slags festtelte. Har du, eller eller nogen i din familie planlagt et bryllup eller et lignende arrangement i et festtelt? Så vær med til at give os det perfekte bryllup ved at del dine erfaringer med os.

Tidy Your Residence in Fifty Percent the moment!

When cleansing your home, the very first point you require to do is to discover a supply as well as device apron. (horticulture apron functions well) The apron must include numerous big, deep pockets. In these pockets, you will certainly maintain your cleansing materials … (glass cleaner, vacuum cleaner nozzles, washroom materials, and so on). This unknown trick can reduce your cleansing time in fifty percent.

Use microfiber towels whatsoever times (they are the most effective cleaning device for all surface areas.) By doing this, you have your cleaning device useful in all times.

Function your method around a space. Begin on top with your high cleaning and also continue to your reduced cleaning.

Purchase filters for your house that reduce dirt.

Relocate clock-wise around the area when you start your cleansing regular. Relocating one instructions as you dirt and also tidy glass is the fastest means to clean up an area. Can stanley steemer remove dog urine?

After cleaning, it’s time to vacuum any type of towel furnishings and afterwards continue to the rugs. To conserve time, tidy every flooring in your residence at the exact same time. , if you vacuum one area at a as well as, time dust dirt easily be carried dirt as well as dust floor dust the clean and alsoDirt

To complete, wipe the bare floorings as well as enable them to completely dry completely.

The restroom is frequently among one of the most dreadful duties. Nonetheless, you can transform it right into a convenient job by taking 5 mins two times a week to rotate through a paper towel as well as yearn sol.

Concentrate. Since household chores can obtain really dull, this is commonly difficult to do. Nevertheless, if you concentrate on what you’re doing, you’ll complete quicker. Place on some songs for a little added inspiration!