FIRE BRYLLUPPER OG EN BEGRAVELSE
Bryllup

Giv dine gæster et unikt bordkort til årets fest

Børn med fregner og store smil, leger vandkamp og nyder sommervarmen i haven. Solen skinner og et glædeligt genhør med fuglenes smukke sang, trækker i smilebåndene. Græs mellem bare tæer og duften af nyslået græs, fylder kroppen med en følelse af glæde. Dagene bliver brugt på cykelture til isboden og varme dage på stranden. Den længe ventede sommer er over os, og de lange sommerdage byder op til fest og farver. Med sommeren følger der studentergilder, bryllupper og grillfester for familie og venner. 

Det bæredygtige og miljøvenlige valg

Mange ser frem til sommerens begivenheder, og de fester der vil blive holdt. Med fester kommer der selvfølgelig også en masse planlægning, og praktiske gøremål. En essentiel del af en stor fest er borddækning og udsmykning af lokalet eller teltet. Hvilken tallerken og hvor mange sæt bestik skal der dækkes op med? Og ikke mindst; hvem skal sidde hvor, for at alle får en god fest?

Efter at bordplanen er blevet lagt, mangles der bare bordkort. Der findes meget bordkort inspiration på nettet, alt fra bordkort i træ til bordkort i læder. Læderbordkort er en bæredygtig og miljøvenlig løsning, og de bliver ikke blot smidt ud efter brug,læs om byRavn’s bordkort her. Bordkortene i læder er unikke og personlige små gaver til gæsterne, som ikke kun er bordkort, men også en personlig nøglering. De håndlavede bordkort i læder kan bruges til alle slags fester, og findes i mange forskellige farver og kombinationer. 

De perfekte stilrene og tidløse bordkort

Bryllupssæsonen står for døren og planlægningen er formentlig godt i gang. Der er mange ting man skal forholde sig til, og det kan hurtigt gå hen og blive lidt uoverskueligt. Med en gæsteliste der forhåbentligt dækker alle dem man gerne vil have med, kan du få skræddersyet de perfekte bordkort til bryllup. Ved at få lavet bordkort til dit bryllup med navn, kan det med ro i maven tjekkes af listen. Bordkortene kan designes så det passer lige til den bryllupsborddækning, som du går og drømmer om.

Med mange ideer til bordkort og hvordan de skal se ud, er bordkort i læder et godt bud. Udover at have et tidløst og stilrent design, er de lavet i vegetabilsk garvet kernelæder. De fine bordkort vil efter festen kunne tages med hjem af gæsterne, og herefter blive brugt som en personlig nøglering med navn. På denne måde bliver bordkortene ikke blot smidt ud efter de festlige begivenheder, hvilket gør dem til den oplagte miljøvenlige løsning.