Det store JA

Bryllupsbilleder hos os er lig de nytænkende

www.voresstoreja.dk

Vi gider kort og godt ikke lave kedelige opstillede bryllupsfotos. Vi vil have noget nyt og anerledes når vi fotograferer bryllupper. Derfor betyder det rigtigt meget for os, når i, som brudepar vælger os, som jeres fotografer, at i også er indstillede på at lave nogle langt fra klassiske og kedelige bryllupsbilleder.

bryllupsfoto1

Landsdækkende

I finder os selvfølgelig i hele Danmark. Vi kommer hvor i ønsker det, og og fotografer jeres bryllup. Som uddannede og rutinerede fotografer, ved vi en del om poseringer og opstillinger, samt brugen af både eksisterende lys og flash lys.

bryllupsbilledet

Bryllupsbillederne

Bryllupsbillederne skal altid for os have et højt kvalitetsniveau og være meget forskellige i deres udtryk. Så i føler i får fyld valuta for jeres bestilling hos os.

Vi laver alle slags bryllupsfotos, bryllupsbøger og indramning etc. Prisen for vores ydelser, er yderst fair, når man tænker alt den efterfølgende billedbehandling etc, der følger med ved fotografering af så mange bryllupsfotos.

Smid os en mail go lad os i fællesskab find frem til lige præcis den type bryllupsbilleder i drømmer om. Vores bryllupsfotografering foregår iøvrigt altid i en afslappet og hyggelig atmosfære.

bryllupsfotografen1