5 gode måder du kan spare penge til dit bryllup
Bryllup

5 gode måder du kan spare penge til dit bryllup

Vi kender alle det med at der koster mange penge at holde en fest. Og særligt et bryllup er ingen undtagelse. Det koster ofte mange penge at holde et bryllup, men det kan også være svært helt at vide, hvordan man skal spare penge på sit bryllup, da der er rigtig mange ting man skal huske. Derfor kan det være en rigtig god ide at undersøge, hvordan du kan spare flest mulige penge ved brylluppet, så du ikke skal ud og lede efter billigste lån. Hvis du gerne vil have fem gode måder du kan spare penge til dit bryllup, læs med her. 

Læg et budget for brylluppet

Læg et budget for brylluppet 

Når du skal afholde et bryllup, kan det være en rigtig god ide at starte med at lave et budget, så du ved hvor mange penge i har at gøre med. Inden i lægger et budget, kan det være en rigtig god ide at liste alle de ting i skal have købt og betalt, så i er sikre på at huske det hele.  Det kan også være en stor fordel at lave et budget, da det gør det meget nemmere at se hvor man kan spare penge på brylluppet.  

Vær kreativ selv 

En nem og enkel måde at spare penge på, er at være kreativ. Der er rigtig mange steder, hvor man kan være kreativ og spare penge ved at lave tingene selv. Der kan eksempelvis være mange penge at hente hjem på eksempelvis borddækning, indbydelser, blomster og almindelig dekoration til festen. Det kan også være man skal være lidt kreativ i forhold til transport fra kirken, drikkevare eller noget helt tredje – det er kun fantasien der sætter grænser for hvad i kan lave selv. 

Har i læst denne artikel?

Læg et budget for brylluppet

Spar på tøjet  

Et andet sted, hvor man nemt og enkelt kan spare penge, er ved at spare penge på tøjet. Der er mange forskellige måder at spare på tøjet. Det kan eksempelvis være man har fundet den smukkeste kjole, men i stedet for at købe den, har man mulighed for at leje den. Det kan også være man har flair for at finde brugte ting, og derfor kan finde den perfekte kjole på nettet eller i en genbrugsforretning. Hvis det ikke er tilfældet, findes der også mange steder, hvor du kan få forholdsvis billige brudekjoler. Det samme gælder tøjet til brudgommen. 

Book en sej fotograf til bryllup

Spar på dekorationerne 

En anden ting, hvor man også kan spare penge, er ved at spare på selve dekorationerne. Det kan eksempelvis være en god ide at spare på blomsterne i kirken eller sørge for at der ikke hænger pynt overalt der hvor i skal holde festen. Det kan også være en god ide at have mindre buketter på bordene, hvis man gerne vil spare penge. 

Skrue ned for gæstelisten 

En sidste ting, der kan spare jer for penge, er at skrue ned for gæstelisten. Det kan godt være man gerne vil have rigtig mange med til sit bryllup, men det kan også være en dyr udgift, når man skal betale for hver kuvert. Derfor kan det være en fordel kun at have de nærmeste, hvis man gerne vil spare penge.