Brudekjoler - find din brudekjole
Bryllup

Brudekjoler – find din brudekjole

Forhandlere af brudekjoler har ofte også tilbehør som slør, smykker, brudesko

Brudekjoler – find din brudekjole – Forhandlere af brudekjoler har ofte også tilbehør som slør, smykker, brudesko og nogle gange også billige eller brugte kjoler eller udlejning. Nogle brudekjolebutikker har endda også andre slags selskabstøj såsom gallakjoler, festkjoler, konfirmationskjoler, dåbskjoler og brudepigekjoler! De kan også have tøj til gommen (såsom kjole og hvidt eller galla – både nyt og brugt), konfirmationstøj til drengene og andet selskabstøj. Det er ikke kun i store byer som København, Århus og Aalborg, du finder forhandlere af bryllupstøj, men også i mange af de større provinsbyer i Jylland (Esbjerg, Kolding, Vejle, Randers, Tønder og Humlum). Vil du være bryllupsklar, så se vores liste her over forhandlere af nye og brugte brude kjoler, skræddere og så er mange af deres hjemmesider i øvrigt meget bedre som inspiration, end mange af de sider, der har eks. clipart – husk også at få hjælp inde i vores bryllupsforum!

Klassiske prinsesser i en mere enkel stil

Er man stadig til de mere klassiske prinsessekjoler med romantiske slæb og brusende skørter er der ingen grund til at fortvivle: I 2010 er det stadig tilladt at give den gas! Men generelt er kjolerne mindre pyntede, med lidt mindre vidde i skørtet, og gerne med én eller 2 stropper! brudekjoler og silke har en helt unik romantisk forbindelse. Mange forventer, at brudekjoler bare skal være lavet i det mest romantiske materiale, der findes: den elegante og brusende silke. Men mulighederne vil være endnu større: f.eks. TAFT som har samme look som silke, men til gengæld er lidt billigere, mere robost og nemmere af få pletter af, hvis uheldet skulle være ude.

Empire-snittet er for alvor tilbage!

Vi har set det komme de senere år: Kjoler hvor snittet ligger lige under busten. Snittet bliver næsten et must i 2018- uanset kjolen. Snittet kan markeres med et bånd – f.eks. farvet – eller en broche. Uanset hvad er det med til at gøre kjolen mere romantisk og giver et smukt fald.

Det enkle look hitter

Et af de store hits i 2018 og kommende år bliver romantiske bryllupper på hvide strande i udlandet, hvor budgettet bruges på rejsen og den fælles oplevelse.

Til bryllupper af den kaliber passer en super enkel og let brudekjole i f.eks. chiffon eller en lækker silke. Lette stoffer – gerne plisserede – og med stropper, så looket er mindre bart end tidligere år. Tankerne leder hen imod græske gudinder i lette kjoler.  Alternativt kan man vælge en lækker og enkel silke brudekjole tilsat et smukt blonde slør.

Hvad bliver det hotte inden for brudekjoler i 2018?

Hvad bliver det hotte inden for brudekjoler i 2010? Vi har smugkigget catwalken i Barcelona, New York, London og Paris, og bringer her nogle af de nyeste trends.

En brudekjole er stadig den største kjole i en piges liv. Drømmen om at være prinsesse for en dag skal der mere end en finanskrise til at stoppe 😉 Vi downsizer i i vore handlemønstre for at spare op til det, der virkeligt betyder noget for os. Om det så er rejser, wellness eller livets største kjole. Men tiden har indflydelse på trenden: selv det store skrud har mindre pynt og bling-bling. I stedet lægges vægt på enkelthed, god stil og lækre metervarer.