Bryllup

Bryllup i Sydjylland

BRYLLUP

På Gram Slot kan vi med de flotte rammer og vores gode faciliteter skabe en pragtfuld bryllupsfest og/eller -reception. Læs mere om Gram Slots bryllupsfest – KLIK HER.

Ved en reception serveres et glas champagne med kransekage til, og derefter serveres f.eks. øl/vand/snacks og/eller kaffe, the og frisk frugt. Under arrangementet råder man over en eller to etager på slottet, afhængig af antallet af bryllupsgæster. Hvis vejret tillader det kan arrangementet også henlægges til parken. Den nye slotskøkken, sørger for en eksklusiv gourmet oplevelse, lavet af årstidens friske danske råvare. Mælk, kartofler og diverse kornprodukter kommer fra Gram Slots eget økologiske landbrug.

Det er tilladt at fotografere både på slottet og i slotsparken. Vi tilbyder også en guidet rundvisning, så både brudepar og gæster får en ekstra god relation til de flotte omgivelser.

Mere om valg af brudekjolen

Den kongelige karet
Lørdag d. 24. november 2007 var der auktion over kareter fra de kongelige stalde. Auktionen blev af holdt i ridehuset på Christiansborg. Svend var til stede og købte en “Mylord”, der har været brugt af Christian X og dronning Alexandrine. Netop Christian X og Alexandrine besøgte Gram Slot efter genforeningen i 1920.
Svend fortæller: “Det var den karet, jeg allerhelst ville have,fordi kongeparret har betydet så meget for Gram Slot. De er en del af vores og Sønderjyllands kulturhistorie, som vi nu kan fortælle videre gennem kareten”.