Bryllup på Norsk
Bryllup

Bryllup på Norsk

Gratulerer!

Du har drømt om denne dagen lenge; Bryllupsdagen.
Dette er en av de mest fantastiske begivenhetene man noensinne kommer til å planlegge og man ønsker at dagen skal være fylt med romantikk og eleganse – man ønsker at dagen skal være perfekt!

Vi mener at alle som skal gifte seg fortjener en perfekt bryllupsdag.
Når man nå er forlovet, er det en enorm planleggingsprosess man skal gjennom, og vi hjelper gjerne til.

Dagens brudepar

Dagens brudepar, er travlere enn noensinne, med karrierer å ta vare på og ofte har man gjerne allerede fått barn. Det samme gjelder foreldrene til brudeparet – alle er opptatt med sitt. Med en hektisk tilværelse, er det mange brudepar som ikke finner nok tid til å planlegge de mange detaljene som et vellykket bryllup krever. Selv etter planlegging og budsjettering for bryllupet – gjerne ett år eller mer på forhånd – er det mange brudepar som ikke finner tid til de nødvendige forberedelser selv og samtidig være økonomiske.

Vi vil spare brudeparet for både tid og penger ved at vi tar oss av for eksempel research, anbud og det praktiske arbeidet. Slik hjelper vi brudeparet med å skape deres bryllupsdag slik de selv ønsker at den skal være.

Vi tar seg av så mye eller så lite som brudeparet ønsker. Det er brudeparet selv som avgjør vår rolle.

Vi kan også assistere brudeparet i å utvikle et budsjett, valg av leverandører, kontrakter, vielsesdesign, skikk & bruk, tradisjoner, utdrikkingslag, taler og sanger osv… Ikke minst er vi en evig påminnelse om hva som er det aller viktigste denne dagen – Brudeparet!

Brudeparet får en gratis konsultasjon

På dette møtet, snakker vi om brudeparet sine egne ideer for bryllupsdagen, presenterer os og hva vi kan bidra med, samt presentasjon av honorar. Etter konsultasjonen kan brudeparet avgjøre om de ønsker å reservere os og våre tjenester til bryllupet deres.

Vielsesdesign

Vielsesritualene i Norge er standardiserte og like for alle. Ved å be os ta seg av vielsesdesign vil dere få hjelp til å sette deres personlige preg på vielsen.

Vår visjon

Vi gjør bryllupet til en vakker, personlig opplevelse – et vellykket arrangement hvor vi tar oss av det praktiske i den grad brudeparet ønsker dette.

Vi skreddersyr den store dagen etter brudeparet sine ønsker, behov og budsjett.

Vi kjenner leverandørene i markedet, og vi vet hva som bør ligge i leverandørenes tilbud.

Vi opptrer også som en erfaren og personlig rådgiver for brudeparet og de mennesker som er involvert I bryllupsfeiringen.

Vi er små nok til å kunne stå for kvaliteten i alle ledd, og store nok til å ta oss av de største bryllupene.

Vi kan i praksis ta hånd om regien til alt fra planleggingsstadiet til siste gjest forlater festen.

Vi har svært god og bred erfaring også når det gjelder vielse i utlandet.

Er det ønskelig, tar vi oss også av det som skjer etter bryllupet.

Å bruke os skal være trygt, frigjørende og lønnsomt.

Det er brudeparet som bestemmer hvor mye eller lite vi skal være involvert.

Det er tross alt deres store dag.

Våre tjenester

Vi ønsker å tilby brudeparet og deres familie ro omkring bryllupet ved å bidra med hjelp til planlegging og utførelse av detaljer for bryllupet.

Vi kan bidra med:

 • Et skreddersydd bryllup
 • Finne de beste leverandørene for hvert bryllup.
 • Sørge for bedre priser på tjenester og produkter.
 • Kunnskap om tradisjoner og etiquette.
 • Vielsesdesign.
 • Å få alle detaljene på plass, så ingenting er overlatt til tilfeldigheter.
 • Bistand ang. kontrakter og offentlige papirer.
 • Hjelp til budsjettering.
 • Gaveliste.
 • Taler.
 • Sanger.
 • Fleksibilitet. Vi er alltid tilgjengelig for våre brudepar.
 • Ekstra par hender.
 • Det som skjer etter selve bryllupet.
 • Utenlandsbryllup
  • Kontakt med vielsessted i inn og utland
  • Selskapslokaler
  • Mat, bryllupskake, servering
  • Underholdning i selskapet, solist i kirken etc.
  • Innbydelser, bordkort, takkekort og andre trykksaker
  • Råd og veiledning ved valg av antrekk
  • Blomster til hele arrangementet
  • Transport
  • Bryllupsreisen
  • Personlig oppfølging hele veien

Vi er også en evig påminnelse om hva som er det viktigste på bryllupsdagen – Brudeparet! Et bryllup er en så stor begivenhet i livet, at det er viktig å ikke overlate noe til tilfeldighetene! Vi setter fokus på brudeparet, og skreddersyr bryllup som gjenspeiler personlighetene til brudeparet.

Vielsesdesign

Et bryllup er en av livets viktigste og største begivenheter. En personlig markering hvor to mennesker som elsker hverandre, feirer sin kjærlighet ved å inngå et løfte om å dele livet sammen.

Når to mennesker bekrefter kjærligheten ved å gifte seg, ønsker de gjerne at denne dagen skal være unik. Vielsesritualene i Norge er standardiserte og like for alle. Ved å be os ta seg av vielsesdesign vil dere få hjelp til å sette deres personlige preg på vielsen.

Loven og kirken setter visse faste rammer rundt seremoniene, men det er likevel mange måter å gjøre opplevelsen større på, både for brudeparet og gjestene.

Dere har kanskje store drømmer eller enkle ideer. Vi vil være med på å hente disse fram, slik at vielsen blir akkurat den starten på ekteskapet dere har håpet på.

Vi opplever ofte at en vellykket vielse kjennetegnes gjennom at brudeparet og gjestene føler seg berørt av budskapet gjennom hele vielsen.

Se fotos fra dygtige bryllupsfotografer her.

Tre gode grunner

1. Vi hjelper Deg med å spare penger!

Mange av våre brudepar blir overrasket over dette faktum.
Bryllupskulturen i Norge og Danmark, er i endring.
Flere brudepar velger å sette bort den praktiske delen av bryllupsforberedelsene til en profesjonell bryllupskoordinator. Mange er på forhånd bekymret for at denne type tjeneste skal bli en ekstrakostnad i bryllupsbudsjettet, og blir positivt overrasket når de ser at man faktisk sparer penger isteden ved å benytte seg av denne tjenesten.

Leverandørene vet at man har et større budsjett å forholde seg til når man skal gifte seg. Om dette dreier seg om et budsjett på kr. 45.000, kr. 90.000 eller kr. 150.000+ – brudeparet blir likevel betraktet som en ”engangs-kunde”. Dette vil si at sannsynligheten er liten for at det samme paret kommer tilbake for å bestille (for eksempel) flere bryllupskaker eller selskapstelt til 80 personer.
Dette gjør at prisen fra leverandør til brudepar som oftest er fullpris eller med svært liten rabattering.

Vi er involvert i mange brylluper hvert år.
Vi bestiller varer og tjenester fra leverandørene hver dag. I tillegg kvalitetssikrer vi de forskjellige leverandørene så vi er sikre på at våre brudepar får levert kvalitet fra seriøse leverandører.

Leverandørene anser os som en returnerende kunde, og kilde til en god del ” business”. På grunn av dette, er vi i stand til å fremforhandle svært gode priser fra leverandørene. Dette er noe våre brudepar nyter godt av, da all rabattering i sin helhet blir gitt til disse.

 

2. Vi sparer Dere for tid!

Dagens brudepar har ofte jobber som tar mye av deres tid, og i mange tilfeller har man også fått barn. Planlegging av bryllup, kontakt med leverandører og generell organisering av bryllupet må derfor skje i løpet av dyrebar fritid.

Vi tar oss av denne tidkrevende prosessen og rapporterer til brudeparet jevnlig. Slik kan man for eksempel be oss om å undersøke mulighetene, kostnadene og de generelle tilbud hvilke som helst av leverandører kan tilby. Når vi har undersøkt markedet, vil vi rapportere tilbake til brudeparet, så de selv kan avgjøre hva de ønsker å bestille. Vi gjør jobben, brudeparet tar avgjørelsene!

3. Vi sparer Dere for stress!

På selve bryllupsdagen, vil vi ha en bryllups-koordinator tilstede for å sikre at leverandørene utfører oppdragene sine som bestilt og koordinerer disse så dagen blir slik brudeparet ønsker.

Mange brudepar bekymrer seg for alt som kan gå galt, og dette kan ofte gå ut over hvordan de opplever bryllupsdagen sin. ” Hva skjer om limousinen kræsjer kvelden før bryllupet, fotografen har dobbel-booket, eller solisten har fått halsbetennelse om morgenen”!?

Brudepar skal nyte dagen, ikke bekymre seg over den.

Ville det ikke vært godt å vite at sin koordinator er tilstede for å effektivt ta seg av dette og evt, booke en ny limousin, hente inn ny fotograf eller ordne en ny solist?

Vi tilbyr også brudeparene tjenester som vil frigjøre dem fra stress; disse blir alltid presentert i våre møter.

Det er slik vi sparer Dere for stress.