Bryllupskager – ikke så sunde eller?
Bryllup

Bryllupskager – ikke så sunde eller?

Skal man giftes, er en bryllupskage et must i dag ifølge os

Skal man giftes, er en bryllupskage et must i dag ifølge mig. Der er rigtig mange forskellige former for bryllupskager. Nogle er ekstremt store i rigtig mange forskellige lag, mens andre er en hel del mindre. Det er dog op til det enkelte par, at vælge hvad man er til samt hvad man ønsker.

Det er også meget op og ned, hvor sunde eller usunde den slags kager er, de fleste er dog rigtig usunde. Så det kan anbefales at gå efter de kreationer, der indeholder de sundeste bær, f.eks. havtorn med stor indhold af sunde vitaminer..

Nogle vælger selv at lave deres egen bryllupskage, når de skal giftes, men der er virkelig meget arbejde i det. Det kan så vidt næsten ikke betale sig, da der med garanti er 100 andre ting, der er vigtigere at få på plads. Så hellere købe den hos en bager eller lignende.

En bryllupskage i København varierer meget i pris afhængig i, hvor mange lag man ønsker den i. Typisk ligger den på en pris fra omkring 1800 kroner for en 3 etagers, der svarer til omkring 30 personer. Derimod kan man også vælge en 6 etagers kage, hvor der vil være nok til 120 personer.

Prisen er også en anden, da den snildt kan komme op på 6000-8500 kroner afhængig af, hvilken model man ønsker. Udsmykningen af kagen samt hvad der skal være af smag i kagen, kan man selv være med til at bestemme. Har i en speciel interesse, hobby eller lignende, vil man typisk kunne præge sin bryllupskage med den.

Det kan dog være svært at finde de rigtige sammensætninger af smag og typisk vil man prøve nogle forskellige, da det ikke just er nemt.

Bryllupskager fra København

Køb en bryllupskage i dag i København og find den helt rigtige smag, der passer til jer. Tænk ikke så meget over prisen, da den bare er dyr. Tænk på, at i nok kun skal giftes en gang alligevel, så hvorfor ikke gå all-in og gøre det til en af de bedste oplevelser i hele jeres liv. Der kommer prisen typisk i anden række, da man gerne vil have det bedste til ens eget bryllup.

Medmindre man ikke har så mange penge mellem hænderne, må man bruge andre metoder. Det kunne for eks. være at bage sin egen bryllupskage, men det bliver bare bedre, hvis den er lavet hos en bager eller et konditori, hvor folk har styr på hvad de laver. Der får du med garanti den bryllupskage du ønsker efter dine betingelser og du vil sjældent blive skuffet.

SJÆLLAND

Fotograf Sjælland

Fotograf Farum

Fotograf Gentofte

Fotograf Helsingør

Fotograf Holbæk

Fotograf Hillerød

Fotograf Hørsholm

Fotograf Taastrup

Fotograf Kalundborg

Fotograf Korsør

Fotograf København

Fotograf Køge

Fotograf Næstved

Fotograf Roskilde

Fotograf Slagelse

Fotograf Vordingborg