Drømmebryllup
Bryllup

Drømmebryllup

Vi vil gerne fortælle lidt omkring vores historie om f.eks. på hvordan vi mødte hinanden osv., Det skal der til siges at vi begge to er OB-fans., Det hele startede med helt tilbage i foråret,  hvor vi begge to er medlemmer på OB´s fanside på facebook.

Hvor der var et emne omkring OB (kan ikke huske hvad det var). Men vi var ikke helt enige om det,  så vi skrev frem og tilbage på facebook OB´s side. Men så blev vi meget hurtige enige om,  at vi kunne blive venner. Det kunne vi dog blev enig om også kørte “snakken” stadig derfra omkring OB.

Men vi blev aldrig helt enig., Men efter et stykke tid,  hvor vi havde så meget tilfælles især om OB. At vi kunne mødes til en af OB´s hjemmekampe ( I Odense)., Og vi følgte begge to at,  vi havde så meget at snakke om og der var mange ting at vi havde tilfælles.

Og ikke mindst OB., Jeg (Tina) kom i god tid,  for jeg ville være sikker på at være der før at han (Jesper) kom. Jeg ventede omkring 5 min. så kom han kørende…. nu havde vi godt set billeder af hinanden på facebook,  men det er og var ikke det samme., Men jeg (Tina) viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det var lige før at mine knæ blev blød som smør. Der kom han gående og hold da op – hvor så han bare rigtig sød ud. Jeg var bare solgt til ham – lige med det samme.

et langt kys

Men da han kom hen til mig sagde vi “hej” og gav hinanden et kæmpe knus,  lige som om at vi havde kendt hinanden i mange år., Jeg var helt op på en lyserød sky,  lige med det samme. Jeg ville ikke viste noget over for ham – lige med det samme.

Nå men vi kom ind og fandt vores pladser på stadion og jeg havde mange sommerfugle i maven. Og det tror jeg også at han havde. Kampen gik i gang,  vi var begge to godt optaget af kampen. Men da så OB fik det første mål – sprang vi begge to op og jublede og gav hinanden et kæmpe kram igen,  men det endte så med et langt kys også.

Den første tanke der kom til mig,  var at det var nok fordi at OB fik mål så jeg slog det hen. Kampen gik rigtig godt og OB vandt kampen. Så skulle vi ud,  vi fik snakkede om kampen og vi var enig om kampen osv. Men da vi så kom ud til vores biler,  så havde vi det meget svært ved at skulle sige farvel til hinanden.

Det endte med at vi stod meget længe et par timer blev det til. Og i den tid,  som vi brugte ved vores biler på P- pladsen gik med at kysse og kramme hinanden. Så var det vores begge to kærlighed ved første blik eller ved første kamp.

vores kærlighed voksede

Efterfølgede mødtes vi mange gange og vores kærlighed voksede mere og mere for hver gang at vi var sammen., Jeg flyttede ned til ham (Jesper) sommeren 2012,  og nytårs aften december 2012/13 blev vi forlovet., Og her i sommers 2013 friede Jesper til mig på Auning camping plads foran ca. 60-70 mennesker. Der tog han en vis del på mig,  jeg havde ikke troet at han ville fri til mig.

Bamses venner “tænker altid på dig”

Først sang han vores sang m. Bamses venner “tænker altid på dig”. Og derefter skulle jeg op til ham på scenen,  hvor han gik på knæ for mig., Og de gæster som vi skal have med er vores forældre,  søskende, familie,  venner og bekendte. (Vi bliver omkring 36 i alt)., Tema- har vi snakket lidt om det evt. skal OB tema,  hvor det er i farver blå og hvid eller Auning tema hvor det er sort og orangce.

vielsen

Men vi har også snakket om at det bare skal være vores drømmebryllup. Vi skal giftes hjemme i vores egen have,  hvor der vil være en rød løber. Som jeg skal gå op af sammen med min far. Og sammen med min kommende mand efter vielsen.

Og vi skal vies på vores aftenterasse, som vi fik lavet oppe bagest i haven. Hvor vi sidder om aften og nyder aftensolen. Vi har valgt at gifte os fordi at vi elsker hinanden over alt på jorden. Og der går ikke en dag,  hvor vi ikke savner hinanden.

Bryllupsfesten skal holdes hjemme

Bryllupsfesten skal holdes hjemme i et stort telt,  hvor vi får det pyntet op,  så vi sætter vores eget præg på vores bryllup. Så det bliver vores drømmebryllup. Og vi har en drøm om at få teget nogen rigtige flotte billeder,  nede ved en sø.

Som lægger ikke ret langt fra vores hjem/have. Der er et dejligt grønt område op til vores have,  der har vi en drøm om at få taget billeder. Både med os selv og vores børn – samt et billede med alle vores gæster.

Med venlig hilsen, Tina & Jesper