Du kan købe brudesko som du har råd til og som du synes er komfortable
Bryllup

Du kan købe brudesko som du har råd til og som du synes er komfortable

Tænk dig om når du køber brudesko

Vær forsigtig når du tager ud og køber brudesko. Bare fordi skoen har et designer-navn eller en eller anden slags fristende lille detalje, betyder det ikke at den dermed passer bedst til din fod eller til din pengepung. Du bliver sikkert nødt til at kigge flere steder før du finder den sko der passer din fod bedst.

Læs mere om bryllupsfotografering her.

Nogle gange kan du være heldig at finde en sko

Nogle gange kan du være heldig at finde en sko til en fordelagtig pris, fordi skoen har en lille bitte fejl som opstod da skoen blev lavet. Det kan betyde at skoen kan være temmelig ubehagelig at have på og kan endda skade din fod hvis du skal have den på en hel dag! Prøv alle de sko du overvejr at købe og gå rundt i dem i butikken så længe du kan. Det skulle så være muligt at mærke potentielle problemer indenfor de første par minutter.

Se brudesko her.

En anden ting at tænke på er at du sikkert er meget interesseret i stilen og designet af skoen

En anden ting at tænke på er at du sikkert er meget interesseret i stilen og designet af skoen. Når du køber en brudesko, så vil du få mere ud af at fokusere på pris og komfort frem for stil. Hvis du alligevel skal have en lang brudekjole på, som alligevel dækker dine fødder eller måske oven i købet har et slæb, så er der ikke rigtigt nogen der kan se hvilke sko du har på! Faktisk kan du slippe af sted med at have de mest behagelige gummisko på og så helt slippe for at bruge så meget som 50 øre på sko til din bryllupsdag!

Læs den gode artikel Alt om bryllup her.

Mens du ofte kan købe et par flade satinsko

Mens du ofte kan købe et par flade satinsko i en discount skobutik for under 250 kr., så har de måske ikke den bedste pasform til dine fødder eller måske er de bare for dyre i forhold il dit budget. Det skal du ikke stresse over! Du behøver ikke købe nye brudesko til din bryllupsdag. Du skal bare have et åbent sind og være en smule kreativ!

Hvis du skal vies om sommeren

Hvis du skal vies om sommeren eller du holder brylluppet som strand-tema, så kan du slippe af sted med at have klip-klapper på! De er komfortable og smarte til varme og aktive bryllupsaktiviteter. Du kan oven i købet dekorere dem med sløjfer og rhinsten, hvis du vil pynte dem lidt ekstra. Hvis du allerede har et par almindelige hvide sko, så pynt dem med en sløjfe eller nogle flotte sten og på den måde gøre dem mere specielle til din bryllupsdag.

Overvejer i at tage på bryllupsmesse i København?

En sko-stil der vinder mere og mere frem hos brude på bryllupsdagen, er at have ballerinasko på. De er simple, elegante og meget komfortable. Hvis du har et gammel par i skabet, så hiv dem frem og se hvad du kan gøre, for at friske dem lidt op!

Du kan købe brudesko

Du kan købe brudesko på udsalg eller du kan bare tage sko på du allerede har og pynte dem lidt. Hvis alt andet glipper, så find en veninde eller et familiemedlem med samme skostørrelse som dig selv og se om du kan låne et acceptabelt par til din bryllupsdag.