Find den perfekte gave til kobberbrylluppet
Bryllup

Find den perfekte gave til kobberbrylluppet

Det har siden slutningen af 1800-tallet været en skik, at danskerne har markeret deres 12½-års bryllupsdag ved holde et kobberbryllup. Det gælder i hvert fald i København. Resten af landet kom efter sigende med på bølgen i 1930’erne. Siden da har det været en tradition, som mange danskere har valgt at tillægge betydning. Måske har dine forældre snart kobberbryllup? Måske venter dit eget kobberbryllup ude i en nær fremtid? I forlængelse heraf mangler du måske at købe en kobberbryllup gave? Men hvor finder du den perfekte gave, og hvad skal du give?

Hvor finder du gaven til kobberbrylluppet?

Der er ikke et facit, når det kommer til gaver til et kobberbryllup. Der er ingen faste regler, hvorfor du egentligt har frit slag. Du kan naturligvis bruge internettet som en hjælpende hånd. Inspiration kan du i hvert fald finde rigeligt af online. Du kan eksempelvis finde en kobberbryllupsgave hos Find-gaven.dk, der har samlet en masse forskellige gaver, som passer perfekt til et kobberbryllup.

Det er naturligvis også muligt at gå en tur ud i gaderne og gennemsøge de fysiske butikker. Her kan du muligvis få mere vejledning, hvilket kan være en god ting, hvis du er i tvivl om, hvad du skal give kobberbrudeparret.

Men hvad skal gaven så være?

Giv noget personligt

Som nævnt er der ikke én gave, der er mere rigtig end en anden. En personlig gave vil dog altid være et sikkert hit, som vil varme kobberbrudeparrets hjerter. Det afhænger naturligvis af din relation til parret.

Hvis det er dine forældre, kan du overveje at samle en masse minder i en scrapbog. Det kan også være en lille film med billeder eller videooptagelser, som du selv klipper sammen med nogle af dine forældres yndlingssange. Pointen er, at du finder på en præsentationsform, der får minderne til at stå tydeligt frem. På den måde bliver det mere emotionelt og sjovt. Det vil desuden være en gave, som kan tages frem igen og igen.

En oplevelse de ikke glemmer

Du har måske allerede hørt det en del gange. Det er dog ikke muligt at komme uden om oplevelsesgaven. Hvis du virkelig er på bar bund i forhold til gaveidéer, bør du give kobberbrudeparret en oplevelse, de kan dele. Oplevelser og tid med hinanden er altid en vinder. Derfor kan du eksempelvis sende parret på et kro- eller spaophold? 

Hvis parret er adrenalinjunkies, findes der også mange aktiviteter, som kan få adrenalinen til at pumpe rundt i blodet – eksempelvis faldskærmsudspring.