Bryllupsfesten

Forevigt

Professionel Bryllupsfotograf

Erfaring og rutine tæller som bryllupsfotograf

http://www.forevigt.dk

Vi ved at når man arbejder, som bryllupsfotograf, er der mange ting der spiller ind under hele brylluppet. Når man har med mennesker at gøre, kan man ikke garantere sig selv at alting går efter en velsmurt plan. Man skal derfor være omstillingsparat og klar på de udfordringer, der kan opstå under bryllupsfotograferingen ved bryllupper.

bryllupsfoto_forevigt_0

Tiden er altid en faktor ved et bryllup. Det skyldes først og fremmest at flere og flere indslag lægges ind i programmet, da alle jo gerne vil glæde brudeparret på deres bryllupsdag.
Derfor kan disse indslag afbryde eller ihvertfald skubbe planerne for selve bryllupsportrætterne, eller gæstefotograferingen etc. Det er derfor vigtigt man, som bryllupsfotograf gør brudeparret klart at tiden er en vigtig faktor i deres bryllupsplanlægning.

Læs mere om os som bryllupsfotografer her

bryllupsfotos_e_0

Kreative bryllupsbilleder

Når man arbejder, som professionel bryllupsfotograf, så er selve portrætterne af brudeparret uden tvivl noget af de sværeste ting på selve bryllupsdagen. Det skyldes allermest at brudeparret ikke har nogen erfaring foran et kamera. De skal derfor guides og vejledes på en god og professionel måde, under hele sceancen.

bryllupsfotos

Vi gør meget ud af at sikre os, at vores brudepar slapper af og hygger sig under selve bryllupsfotograferingen. De skal føle at fotografen har styr på tingene og de skal føle der er overskud til hygge og humor. Brudeparret skal altid have den bedste oplevelse på dagen. Og det kræver enorm erfaring af bryllupsfotografen.

Se vores bryllupsbilleder her

bryllupsfotografiet

Referencer fra andre brudepar

Alle bryllupsfotografer, der har arbejdet længe nok med det kommercielle bryllupsfotografi, vil altid have en stak gode referencer fra brudepar der har brugt fotografen. Derfor er det vigtigt at i, som kommende brudepar sikrer jer at jeres bryllupsfotograf kan fremvise personlige referencer fra tidligere bryllupskunder, den enkelte fotograf har haft. Det viser jer at bryllupsfotografen, faktisk HAR lavet bryllupper på et godt niveau før.

Læs referencer fra vores tidligere brudepar her

bryllupsfotograf-018

Prisvindende bryllupsfotografi

“Forevigt.dk har vundet flere internationale priser for deres bryllupsfotografering. Billedstilen er anerledes, spændende og utradtionel (på den fede måde)”.
Det var et lille udpluk fra en artikel, som en journalist skrev efter overrækkelsen af prisen til os for bedste bryllupsportræt og bedste stemningsfoto fra bryllup.

bryllupsfotograf_m

Vi forsøger hele tiden at presse niveauet for vores kreativitet. Vi glemmers selvfølgelig ikke også at lave de klassiske bryllupsbilled elementer i fotograferingen. Men vi nyder at forsøge os med nye ting hvergang vi lander en bryllupsfotografering. På den måde bliver vi hele tiden udfordret og vores evner , som fotografer bliver ikke “støvet” til i kedelige opstillede rutineprægede fotografiske opgaver.

Følg os på Facebook & Google+ eller på vores Blog

bryllupsfoto_forevigt_foto2

Bryllupsfotografering er en livsstil for os

– Og vi nyder den hvergang.

http://www.youtube.com/watch?v=6g4RacDAMYU

http://www.youtube.com/watch?v=PvEZtaKqIHk