DET STORE OVERBLIK
Bryllup

Nordsjællands smukkeste badehotel

Bryllupper

Afhold jeres bryllup i romantiske og hippe omgivelser. Vi lægger vægt på det personlige præg i menusammensætningen og planlægningen. Derfor holder vi en personlig samtale med jer, hvor vi lytter til jeres ønsker og derefter kommer vi med input og oplæg til jeres store dag.

Så slip af med bryllupsforberedelserne og lad Skovshoved Hotel stå for planlægningen og afviklingen af jeres bryllup.

Kontakt Skovshoved Hotel i første omgang for et uformelt møde samt rundvisning. Skovshoved Hotel har en Bib Gourmand, som er en udmærkelse, Michelin Guiden giver gode restauranter med overkommelige priser.

I vores selskabsmateriale kan i se, hvad Skovshoved Hotel kan byde på til jeres uforglemmelige dag.

Real wedding by photographer

Skovshoved Hotel og restaurant

Vi er stolte af at kunne byde dig indenfor på vores smukke hotel, i skønne grønne omgivelser og alligevel ganske tæt på København centrum. Skovshoved Hotel ligger placeret i det smukke Skovshoved, på den gamle del af Strandvejen, midt mellem skov og strand. Vi kan byde dig velkommen på 22 unikt indrettede værelser, der både er velegnede til arbejde og forkælelse.
Vor velbesøgte restaurant drives af Frank Svärd Pedersen, der med sit dygtige hold, fremtryller kulinariske berigelser på et højt gastronomisk niveau. Skovshoved Hotel kan også danne enestående rammer om dit bryllup, din konference eller dit ophold på måske Nordsjællands smukkeste badehotel.