brudekjoler
Bryllup

Brudekjolen vælges

Brudekjole – Hvad skal jeg vælge?

Hvilken figur er du? Er du buttet, slank, høj, pære eller formet, som et timeglas? Ligemeget hvad slags figur du har, så vil der altid være ting der skal fremhæves, og andre dele “gemmes lidt af vejen”. Det handler om at prøve mange forskellige brudekjoler.

Prøv så mange brudekjoler som muligt

Der findes i Danmark et hav af bryllupsleverandører indenfor brudekjoler, derfor er det vigtigt at du på Google kigger rundt efter forskellige brudekjole deignere, og så afsted ned til dem du falder for, for at prøve så mange forskellige kjoler, som muligt.

Idet du prøver så mange forskellige brudekjoler, som muligt (indenfor rimelighedens grænser), så vil du meget lettere opleve at den brudekjole du falder for, er det rigtige valg. For hvis du vender tilbage til dit valg igen og igen, så ved du det er den rigtige kjole.

Hvilken stil og look skal min brudekjole have?

Vi kender alle vores tøjsmag og vores tilgang til hvad vi synes er lækkert og fancy. Men nogengange bliver man overrasket ved at prøve noget nyt. Et bryllup er jo en blanding af det traditionelle og det trendsættende.

Du skal derfor gøre op med dig selv, om du ved dit bryllup, “tør” udfordre dig selv og omgivelserne lidt, ved at troppe op i en brudekjole selskabet ikke ville forvente at se dig i, eller om du er mere til det klassiske og “jeg er den jeg er” looket! Uanset hvad du vælger, så er det dit bryllup, og dit valg. Og du bestemmer 🙂