Bryllup

Brudgommens tale

Brudgommens tale til sin brud

brudgommens tale til bruden et af de sværeste og vigtigste

Alle ved at et bryllup er den største dag i mange menneskers liv, og den skal derfor være både romantisk og fyldt med minder. Derfor er brudgommens tale til bruden et af de sværeste og vigtigste “emner” ved brylluppet. Uanset om det er en tale gommen selv skriver eller en man har betalt sig fra, så er alle øjne rettet mod gommen og dennes tale.

Talen skal være både galant og sjov

Man skal være galant i en bryllupstale, og samtidigt passe på talen ikke bliver kedelig. Du skal udvise respektfuldhed og høflighed når du holder din bryllupstale, sørg for at du ikke ødelægger det smukke ved et bryllup.

Læs om slotsbryllup

Humor er ikke det eneste, der skal være med

Tro nu ikke, at humor er det vigtigste, når du skriver din bryllupstale. Talen til bruden skal også indeholde, nogle jokes, samt nogle søde historier,og selvfølgelig følelser for bruden. Bryllupstalen varer oftest en 10-15 min.

Jo sjovere en tale er, jo større er chancerne for den er god

Hvis du bruger milde jokes og sjove, men søde, historier i din tale, vil folk huske den. Det er en god ide, at starte med en sjov historie fra før i blev kærester, eller lige da i var blevet kærester, og fortælle om begivenheder med din familie eller brudens familie. Det vil gøre det nemt, at komme med en lille joke, og fange folks opmærksomhed.

Læs også om et feststed

Bryllupstalen er den perfekte mulighed, for at sætte gang i festen og underholde folk. Husk, at talen vil blive husket, så derfor er det vigtigt, at den både er indholdsrig og underholdene.