Bryllup og fest i et telt
Bryllup

Bryllup og fest i et telt

Forrige sommer var min kæreste og jeg med til min lillebrors stort anlagte bryllup, som blev afholdt i et kæmpe festtelt ved deres gård. Her skabte festteltet en unik baggrund for brylluppet. Siden den dag har Tobias og jeg haft travlt med at planlægge rammerne for brylluppet til juli. På stående fod har vi valgt at satse på et telt til at danne ramme om receptionen. Vi blev nemlig hurtigt klar over, at incitamentet for at fejre brylluppet i et enormt festtelt faktisk var for svære at overse.

Hyr en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup

receptionslokalerne

Tager man et kig på receptionslokalerne her i byen, er udvalget forholdsvist beskedent. Skønt der er en lang række mulige festlokaler, er det faktisk svært at lokalisere et festlokale, som der honorerer min forlovedes og mine umiddelbare forventninger og oven i købet kan benyttes til en rimelig pris.

Køber eller lejer vi et telt i høj kvalitet kan min tilkommende og jeg ikke desto mindre skaffe et personligt lokale til vores bryllup, som vi i realiteten ville kunne indrette lige præcist som vi begge vil. Endvidere giver denne type festtelte os mulighed for at åbne ud til den store have.

årsag til at holde bryllup

De fordele får mig og min tilkommende til en favorabel pris. Den attraktive pris var som følge heraf den mest tungtvejende årsag til at holde bryllup i et festtelt. I denne fase af bryllupsplanlægningen er vi kommet i tvivl om, hvordan vi vælger det optimale telt eller festtelt til bryllupsfesten såvel som receptionen. Som følge deraf vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er en af jer, der har erfaringer med at afholde deres eget bryllup i et festtelt. 

Herunder kan i klikke og se billeder fra de byer vi har fotograferet bryllupper i:

menuen til brylluppet

Eksempelvis er vi på udkig efter dine gode råd eller anbefalinger om vores valg af møbler og service samt en gourmet caterer, der er i stand til at producere hele menuen til brylluppet desuagtet, at det holdes i et festtelt i haven ved mine svigerforældres murermesterville.

Derudover ville det være fedt at finde ud af, om der findes kvalitets-festtelte, der prismæssigt kan måle sig med at leje et af denne slags festtelte. Har du, eller eller nogen i din familie planlagt et bryllup eller et lignende arrangement i et festtelt? Så vær med til at give os det perfekte bryllup ved at del dine erfaringer med os.