10 steder du kan spare på dit bryllup
Bryllup

10 steder du kan spare på dit bryllup

De fleste der har holdt et bryllup har sikkert fortalt, hvor dyrt det kan være at skulle holde bryllup. Når man holder et bryllup, er der rigtig mange ting man skal have styr på og forholde sig til. Der er desuden mange ting der skal købes ind, så man er sikker på man har alt. Men det er ikke sikkert at pengepungen rækker til det helt store bryllupsbudget, og derfor kan det være en god ide at spare på nogle ting til brylluppet. Men det kan være svært helt at vide hvor man skal spare. Det kan eksempelvis være du vil spare på bilen til brylluppet, og derfor gerne vil have en brugt bil fra https://bilhandel.dk/brugte-biler/. Hvis du gerne vil lære mere om 10 steder du kan spare på dit bryllup, læs med her. 

Lav et budget 

En af de nemmeste måder, at holde styr på om du rent faktisk spare penge ved dit bryllup, er at lave et budget. Det kan godt være det virker som en indlysende løsning, men det er altså en nem måde at sørge for man spare penge man skal. Når du har lagt et budget er det også nemmere at se, hvor man har mulighed for at spare yderligere. 

Spar på tøjet 

En anden måde, at spare penge ved dit bryllup, er at spare penge på tøjet. En af de større udgifter ved brylluppet er nemlig tøjet, og praktisk talt, har man kun kjolen eller jakkesættet på en enkelt dag. Derfor kan det altså være en fordel, hvis man enten køber sin kjole brugt eller lejer kjolen for en dag. Det samme kan man vælge at gøre med brudgommens tøj. 

Få flotte billeder fra brylluppet

Lav ting selv 

Du kan også spare penge ved dit bryllup ved at få den kreative side frem i dig selv. Der er rigtig mange ting til brylluppet, som du kan lave selv. Det kan eksempelvis være du kan lave dine invitationer og takkekort fra bunden, lave bordkort selv eller samle pynten til bordet selv. Faktisk, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave selv. 

Festens lokation 

En af de helt store udgifter ved et bryllup er festens lokation. Det kan være du havde en drøm om at holde dit bryllup på et slot, et hotel eller noget lignende. Men det kan godt komme til at løbe op i mange penge, og derfor kan det være en fordel at spare penge på lokationen og vælge eksempelvis et forsamlingshus eller lignende. På den måde kommer du af med knap så mange penge. 

Brudebuket

Et andet sted, hvor du også kan spare penge, er ved brudebuketten. Oftest vil man få lavet brudebuketten ved en professionel, men der kan både være noget charme og besparelse i at lave den selv. Det kan eksempelvis være du kender et sted, hvor du kan plukke smukke vilde blomster, men det kan også bare være du køber blomsterne i en butik og får hjælp til at sætte den sammen. 

Professionelle fotografer til bryllupsfotos

Mad til brylluppet 

Endnu en stor udgift er maden til brylluppet. Hvis du holder på et hotel eller lignende, betaler du kuvertpris for maden, hvilket kan være ret dyrt alt efter hvor du holder brylluppet henne. Men hvis du gerne vil spare nogle penge, kan du eksempelvis lave nogle af retterne selv. Det kunne være dessert, kaffe og forret du selv sørger for. 

Alkohol til bryllup  

Alkohol er også en stor udgift, og hvis du holder dit bryllup et sted, kan det være en del af den høje pris. Derfor kan det være en fordel, hvis du selv medbringer vin og spiritus til festen. Det kan eksempelvis være du har mulighed for at hente vin og andet hos grænsen. Hvis ikke, kan du sagtens finde billigt vin andre steder. 

Gæstelisten til brylluppet 

Hvis man gerne vil spare penge til et bryllup, kan det være en god ide at tænke på gæstelisten. jo færre mennesker du skal have med til brylluppet, jo billigere bliver det. Derfor kan det være en fordel hvis man holder et lille og intimt bryllup kun med den nærmeste familie. 

Transport fra bryllup 

En af de nemme måder, at spare penge ved brylluppet, er på transporten. Det kan være du har et familiemedlem eller en ven, der har en fed bil som i kan blive kørt væk i. Men det kan også bare være i vælger at køre i jeres egen bil med et familiemedlem som chauffør. Man kan også transporteres væk på en cykel eller lignende. 

Spar på fotografen 

Et sidste sted, hvor man kan spare penge til brylluppet, er ved at spare på fotografen. Mange mennesker får taget par billeder efter ceremonien af en professionel fotograf. Men det behøver ikke at være en professionel fotograf, de kan være lige så flotte, hvis de eksempelvis er taget af en amatørfotograf eller et familiemedlem med et godt kamera.