De otte vigtigste ting, som du skal huske efter brylluppet
Bryllup

De otte vigtigste ting, som du skal huske efter brylluppet

Dette indhold er sponsoreret

Efter en lang periode med masser af planlægning af et skønt bryllup, og efter dagen er overstået, og gæsterne er taget hjem, så er det blevet tid til, at dig og din partner skal tage jer af de sidste ting i forbindelse med jeres vielse. Det er altså vigtigt, at i sammen tager jer tiden til at få de sidste ting på plads, så i kan komme i gang med at leve livet som nygifte. For eksempel skal du og din partner huske, at der måske er behov for en omregistrering af din eller din ægtefælles bil efter brylluppet. Dette kan du gøre på https://nembilhandel.dk/omregistrering-af-bil/til-aegtefaelle.

Få alle gaverne sikkert hjem

Efter brylluppet er slut, så er det tid til, at i skal have alle jeres gaver med jer hjem fra receptionen. Her er det en god ide, at du, din partner eller en tredje har holdt styr på de gaver, som i har modtaget hen over aftenen, så i kan være sikre på, at i får dem alle med tilbage igen efterfølgende. 

Hav en plan for bryllupsrejsen

Efter brylluppet er overstået, gæsterne er taget hjem, og du og din partner er blevet gift, så er det tid til, at bryllupsrejsen kalder. Her er det en god ide, at i har en ide omkring, hvordan denne ferie skal foregå, og at i har planer for, hvordan i kommer til og fra det sted, hvor i skal tilbringe jeres bryllupsrejse.

Mød en kreativ fotograf bryllup Kolding

Betal alle leverandørerne

Er der allerede styr på bryllupsrejsen, og har i taget alle gaverne med jer hjem, så er det tid til, at i skal betale alle de leverandører, som i endnu ikke har betalt. Dette kan være penge til maden eller til stedet, som i lejede til jeres reception, men uanset, så er det vigtigt, at du og din partner tager jer tiden til at sætte jer ned og betale de sidste regninger. 

Publicer en tak i avisen

Dette punkt er ikke et, som du eller din partner er tvunget til at følge, da det er de færreste, som læser avis i fysisk form længere. Dog kan dette være en god ide, hvis der har været flere gæster til dit og din partners bryllup, som holder avis i hverdagen i det område, som i selv kommer fra. På denne måde kan du og din partner publicere en lille tak for opmærksomheden ved brylluppet, som rammer flere mennesker hurtigt og nemt. 

Flotte bryllup billeder ved fotograf Vejle

Send takkekort til gæsterne for gaverne og for tilstedeværelsen

Efter du og din partner har holdt jeres bryllup, og i har fået gaver af de mange gæster, så er det vigtigt, at i sammen sætter jer og skriver forskellige takkekort, som i kan sende til de gæster, som i havde ved jeres reception. På denne skriver i omkring, hvor glade i er for tilstedeværelsen ved jeres bryllup, og hvor glade i er for gaverne. På denne måde viser i jeres taknemmelighed efter brylluppet med en sød gestus, som gæsterne kan beholde.

Sende takkegaver til hjælperne

Har du haft flere hjælpere til dit bryllup, som ikke har været ansat hos et firma, som du og din partner har hyret til jobbet, så er det en god ide, at du og din partner finde gode små gaver, som i kan give til de mennesker, som valgte at hjælpe til jeres bryllup. Dette er en sød gestus, som viser, at deres hjælp var værdsat, og at du og din partner mener, at de har ret til lidt forkælelse, efter de har hjulpet på jeres store dag. 

Tjekke vielsespapirerne

Efter du og din partner er blevet gift, så er det en god ide, at i sammen tjekker de forskellige papirer, som i har fået udfyldt i forbindelse med jeres vielse. Dette er for at tjekke efter eventuelle fejl, som måtte opstå, efter de er blevet udfyldt, og det kan spare jer for mange problemer, at i blot bruger fem minutter på at være sikker på, at alt er korrekt. Er i i tvivl omkring, om i har udfyldt disse korrekt, så er det en god ide, at i sammen kontakter borgerservice, som kan hjælpe jer med at få orden i papirerne hurtigst muligt.

Unikke fotos fra bryllup i Trekantsområdet

Ændre testamente

Efter du og din partner er blevet gift, og i nu har vielses papirerne i orden, så er det en god ide, at i sammen udfylder et nyt testamente, hvor i har taget stilling til, hvem der skal arve hvad i tilfælde af dødsfald, da disse regler bliver ændret i forbindelse med ægteskab. Er du og din partner i tvivl omkring, hvordan i nemmest kommer i mål med denne proces, så er det en god ide, at du og din partner tager kontakt til en advokat, som er specialiseret i arveret. På denne måde kan i nemmest få denne del af tiden efter brylluppet overstået.

Læs mere: