Et bryllup
Bryllup

Bandholm

På Bandholm Hotel ved vi, at et bryllup er en af livets helt store fester. Derfor står vi klar med service i top, god mad og smukke omgivelser. Hotellet er nyistandsat i romantisk stil og ligger med udsigt over Smålandshavet. Vi har en smuk nyanlagt overdækket terrasse med havudsigt, som er perfekt i forbindelse med et sommerbryllup.

Planlægger jeres bryllup

På Bandholm Hotel stiller vi al vores erfaring til rådighed med planlægningen af brylluppet fra start til slut, så festen bliver, som I har drømt om. Hvad enten vi taler menu, borddækning, blomstervalg, opsætning af brudens hår til bryllupskage, ja så er vi klar med vejledning og hjælp. Der er ikke længere faste regler for, hvordan man skal holde sin bryllupsfest, så vi er behjælpelige, hvad enten I ønsker det klassiske tre-retters arrangement, buffetfesten eller noget helt nyt.

Lidt om Bandholm og hotellet

På Lolland – tæt ved Knuthenborg Safaripark – i byen Bandholm, finder I vores hyggelige gamle hotel. Bandholm er en dejlig lille by med sine traditionelle, gule huse. Det er her de fleste ender deres tur i Knuthenborg Safaripark med udkørsel ved Bandholm Porten. Så kig forbi og nyd fx vores udendørs terrassecafé med udsigt over Smålandshavet.

Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel et ideelt overnatningssted, og der er mulighed for afslapning, badning, sejlads og lignende.

Mere om bryllupsplanlægning her.