band til bryllup
Bryllup

Slotsbryllup

Bryllupsfest – med vielse på slot

På Clausholm kan I glemme verden omkring jer for en stund, nyde de smukke om-givelser og ikke mindst… hinandens selskab!

Når I vælger at holde jeres bryllupsfest eller bryllupsreception i Clausholm Sel-skabslokale, får I samtidig mulighed for at blive viet i den smukke, gamle kirke på Clausholm Slot.

Vielse i den lille slotskirke

Den lille kirke i slottets vestfløj har plads til op til 95 bryllupsgæster. Det stem-ningsfulde kirkerum er rigt og meget smukt dekoreret, hvilket tilfører højtidelig-heden noget ganske uforklarligt…

Vielsen foregår til tonerne fra Clausholms fornemme, gamle orgel, som blev bygget specielt til slottet i 1690’erne. Alderen til trods kan de gamle orgelpiber stadig frembringe de smukkeste bryllupstoner.

Slotskirken på Clausholm er indviet, men har ikke en fast præst tilknyttet. Derimod har slottet en aftale med en organist og en ekstern præst, som efter aftale med slottets personale gerne forestår vielsen (mod betaling af honorar).

(Af hensyn til de historiske omgivelser er pynt af kirken ikke tilladt. Ligeledes er det ikke tilladt at kaste ris.)

Bryllupsfotos i slotsparken

Efter vielsen vælger mange brudepar at blive fotograferet udenfor i slotsparkenmed de imponerende alléer og de brusende fontæner. Den frodige barokhave danner en enestående ramme, både om de traditionsrige og de mere kreative bryllupsfotos.

Mens I har travlt med fotograferingen, kan jeres gæster frit slentre den smukke tur gennem slotsparken til Clausholm Selskabslokale (gangbesværede bør dog tage turen i bil). Her kan festen fx begynde med en aperitif på terrassen, mens gæsterne venter på brudeparret…