Kategoriarkiv: Bryllupskage

Bryllupskager – ikke så sunde eller?

Skal man giftes, er en bryllupskage et must i dag ifølge os

Skal man giftes, er en bryllupskage et must i dag ifølge mig. Der er rigtig mange forskellige former for bryllupskager. Nogle er ekstremt store i rigtig mange forskellige lag, mens andre er en hel del mindre. Det er dog op til det enkelte par, at vælge hvad man er til samt hvad man ønsker.

Det er også meget op og ned, hvor sunde eller usunde den slags kager er, de fleste er dog rigtig usunde. Så det kan anbefales at gå efter de kreationer, der indeholder de sundeste bær, f.eks. havtorn med stor indhold af sunde vitaminer..

Nogle vælger selv at lave deres egen bryllupskage, når de skal giftes, men der er virkelig meget arbejde i det. Det kan så vidt næsten ikke betale sig, da der med garanti er 100 andre ting, der er vigtigere at få på plads. Så hellere købe den hos en bager eller lignende.

En bryllupskage i København varierer meget i pris afhængig i, hvor mange lag man ønsker den i. Typisk ligger den på en pris fra omkring 1800 kroner for en 3 etagers, der svarer til omkring 30 personer. Derimod kan man også vælge en 6 etagers kage, hvor der vil være nok til 120 personer.

Prisen er også en anden, da den snildt kan komme op på 6000-8500 kroner afhængig af, hvilken model man ønsker. Udsmykningen af kagen samt hvad der skal være af smag i kagen, kan man selv være med til at bestemme. Har i en speciel interesse, hobby eller lignende, vil man typisk kunne præge sin bryllupskage med den.

Det kan dog være svært at finde de rigtige sammensætninger af smag og typisk vil man prøve nogle forskellige, da det ikke just er nemt.

Bryllupskager fra København

Køb en bryllupskage i dag i København og find den helt rigtige smag, der passer til jer. Tænk ikke så meget over prisen, da den bare er dyr. Tænk på, at i nok kun skal giftes en gang alligevel, så hvorfor ikke gå all-in og gøre det til en af de bedste oplevelser i hele jeres liv. Der kommer prisen typisk i anden række, da man gerne vil have det bedste til ens eget bryllup.

Medmindre man ikke har så mange penge mellem hænderne, må man bruge andre metoder. Det kunne for eks. være at bage sin egen bryllupskage, men det bliver bare bedre, hvis den er lavet hos en bager eller et konditori, hvor folk har styr på hvad de laver. Der får du med garanti den bryllupskage du ønsker efter dine betingelser og du vil sjældent blive skuffet.

SJÆLLAND

Fotograf Sjælland

Fotograf Farum

Fotograf Gentofte

Fotograf Helsingør

Fotograf Holbæk

Fotograf Hillerød

Fotograf Hørsholm

Fotograf Taastrup

Fotograf Kalundborg

Fotograf Korsør

Fotograf København

Fotograf Køge

Fotograf Næstved

Fotograf Roskilde

Fotograf Slagelse

Fotograf Vordingborg

Bryllupskagerne

Bryllupskage

Bryllupskage er en variation af lagkagen og er en tradition som går langt tilbage. Det er kutume at brudeparret tager det første stykke bryllupskage og det er her man tit ser brudeparret made hinanden og smørre hinanden ind i kage. Bryllupskage er tit et storslået bekendtskab i flere opsatser perfekt til at slutte bryllupsmenuen af. De forskellige etager/opsatser gør det muligt at have flere forskellige variationer af bryllupskagen.

Læs mere om bryllup her.

Billig bryllupskage

En flot og prangende bryllupskage kan være et dyrt bekendtskab. Her er et par fif til at spare lidt penge på kagekontoen.

Kransekage eller Bryllupskage

Der er også par som vælger at få kransekage (evt. champagne) til kaffen i stedetfor bryllupskage.

Bagselv Bryllupskage

Det er selvfølgelig helt oplagt at bage sin bryllupskage selv og her er der mange penge at spare og ikke nok med det bliver det en langt mere personlig oplevelse for både dig, din elskede og gæsterne hvis du har bagt kagen selv. En anden fordel ved at bage selv er at du har fuldstændig kontrol med ingredienserne, dekorationen og smagsoplevelserne.

Bestilling af bryllupskage

Hvis du vælger at bestille din bryllupskage hos en bager eller en konditor kan det være en god idé at tjekke priserne på almindelige festkager, da der kan være prisdiference på kager som er næsten ens. Det lille brudepar kan købes seperat.

Der bor en bager

Det kan også være at du kender en der er knaldhård til det med kager. Det kan være en af dine gæster som vil være interesseret i at levere kagen eller har en konditor i maven. En bryllupskage er en meget personlig gave at få.

Tips til valg af bryllupskage

Valg af bryllupskage

Så du planlægger dit bryllup? Du har tænkt på bryllupskjole, farverne, blomsterne, invitationerne … Og nu er det tid til at tænke på bryllupskage. Så hvor skal man begynde?

Bryllupskage traditioner

Bryllupskager er en overvejende vestlig tradition i vielser. Det er traditionen, at når et nygift par står sammen, hånd i hånd, og skærer kagen sammen. Dette skyldes historisk set, at man skærer i kagen, som et symbol på sammenhold og samvær. Skæringen af bryllupskagen sammen, er også en anden vigtig milepæl af parrets forpligtelse overfor hinanden på den særlige dag. Det er dybest set grunden til bryllupskager stadig er så populære i den moderne kultur.

Hvad slags bryllupskage skal vi gå efter?

Bryllupskager kommer i et stort udvalg af forskellige størrelser, former og farver. Det er helt op til brudeparrets, hvilken smag de vælger. Mest populære varianter omfatter frugt kage, chokolade kage, svampede kager og endda flødekager. Der er ingen gamle og hurtige regler, og det er helt parrets beslutning, at vælge som de vil.

Hvilken farve skal vi gå efter?

Farven på bryllupskagen bør normalt hænge sammen med de valgte bryllups farver i almindelighed. For eksempel kan du bruge farverne på brudekjolen, bryllupsblomster, bryllupsindbydelser osv. Du skal tale med din valgte bryllupskage for at få mere i dybden og mere specifik rådgivning.

Hvem skal jeg vælge?

Der er mange forskellige virksomheder, der tager hensyn til de særlige par behov. Rækken af produkter kan variere drastisk på områder som æstetik, opskrifter, smag, antal lag, farve etc etc.

Det er normalt for virksomheder at have ét møde med brudeparret så de kan se eksempler og prøvesmage bryllupskagerne og sammen beslutte sig for den perfekte bryllupskage til den perfekte bryllupsdag. Dette kan etableres ved hjælp af en talrig mængde af metoder. Afhængig af det selskab du vælger, kan de vise deres muligheder fra smagstests via fotografier, farveprøve matching og andre inspirerende ideer. Husk, at de har været gennem processen mange gange før.

Leveringsservice

Ofte har din valgte bryllupskage leverandør mulighed for at levere din bryllupskage til dit valgte feststed gratis. Dette vil ikke blot bidrage til at lette de forskellige former for pres ved din bryllupsplanlægning og men også hjælpe dig med at organisere din store dag, hvilket giver fred i sindet. Levering af bryllupskagen direkte til feststedet,  fjerner enhver bekymring i potentielle problemer med transport etc. Skal du bruge en bryllupskage til dit bryllup, så se mere på siden her, eller på google.