BRYLLUPSDAGEN
Bryllup

BRYLLUPSDAGEN

DER ER INGEN GRUND TIL AT VÆRE NERVØS

Men det er du garanteret alligevel, selvfølgelig er du det. Når du vågner på din bryllupsdag står du overfor en dag som du har ventet på og forberedt i lang, lang tid og det er klart at det er vigtigt at det går godt. Her vil vi forsøge at hjælpe dig med gode tips, råd og vejledning så du kommer godt fra start og, med mindst muligt stress, kommer igennem dagen.

SPIS RIGELIGT, HELE DAGEN

Nej, det er ikke en dårlig joke vi skriver for at du ikke kan passe kjolen på din bryllupsdag – vi mener det helt alvorligt. Det er det bedste og vigtigste råd du kan få. Du skal huske at spise – selvom mad sikkert er det sidste du tænker på, så skal du huske at spise.

Du kan med fordel bede din mor eller brudepige eller en anden som du ved vil være tæt på dig i løbet af dagen, om at hjælpe dig med at få spist ved at minde dig om det eller måske endda komme med mad til dig i løbet af dagen.

Du ved godt hvordan det er når man er sulten – man får ondt i maven, ryster og bliver utilpas. Det kan ødelægge hele din dag og du opdager først at du har glemt at spise når du har fået det skidt og så er det for sent.

SLIP TØJLERNE

Du har været tovholder på din planlægning i månedsvis. Du har styr på det hele, kender alle dagens gøremål på klokkeslæt, alle de involverede kender dig og kun du kan klare opgaven… tror du. Men det nytter jo ikke noget at du skal være bryllupskoordinator når du også skal være brud. Slip kontrollen, uddeleger alle opgaver og sørg for at du har tid til at være bruden.

VÆR LIGEGLAD

Du kan jo ikke bare være ligeglad med dit bryllup, særligt efter al den planlægning! Nej, det er sandt og det foreslår vi naturligvis heller ikke. Men du er nødt til at være lidt ligeglad med hvordan dagen forløber hvis noget fx ikke går efter planen. Du har jo alle dine B-planer klar, du har sørget for at der er styr på alt hvad der skal være styr på, så det eneste du kan gøre, er at læne dig tilbage, lade dagen folde sig ud og tage det som det kommer.

LÆN DIG TILBAGE OG NYD DET

Du har sørget for at det hele er godt planlagt, du har sluppet tøjlerne og du har besluttet dig for at det som sker, må ske. Så er der kun én ting tilbage på din liste: Læn dig tilbage og nyd dagen i fulde drag. Bryllupsdagen kommer aldrig igen, de små detaljer er aldrig så vigtige som dagen i helhed, den går altid hurtigere end man kan forestille sig og det er vigtigt at man har haft en god oplevelse så man har nogle dejlige minder at  se tilbage på.