Bordpynt
Bryllup

Bordpynt

BLOMSTER PYNTER FLOT

Til ethvert bryllup hører blomster. Blomster farver hele rum. En lille blomst bundet med silkebånd på stoleryggene, giver et helt rum farve og gør fx kedelige stole til noget særligt.

WEDDING FAVOURS

En lille gave til hver af Jeres gæster er en skøn måde at sige dem tak fordi de havde lyst til at dele Jeres fantastiske dag med Jer og for at de var med til at gøre den til noget specielt.

LESS IS MORE

Det engelske udtryk, “Less is More” (Mindre er Mere), er en god tommelfingerregel når du går i gang med at planlægge en fest og du gerne vil have stil, smag og klasse på dagsordenen. Der findes intet mere stildæmpende end rod. Man kan kaste om sig med det dyreste af det hele, men hvis der er for meget af det og det ser rodet og uoverskueligt ud, så har det den modsatte effekt end den tiltænkte. En enkel opdækning kan sagtens være storslået. De små detaljer gør forskellen.

Vi ANBEFALER

Det er de små detaljer som gør den store forskel når man planlægger sit bryllups “look”. Ingen anden udbyder i Danmark og Skandinavien har lige så meget bryllupstilbehør.

LAD BARE GOMMEN VÆRE

Er Jeres forhold som forhold er flest, så er bruden mere interesseret i detaljerne end gommen er, og så er rådet: Klar detaljerne selv og spørg ham hellere til råds om de store ting.