Bryllup

Et romantisk ophold

Det er en stor oplevelse at blive gift

Det er en stor oplevelse at blive gift og efterfølgende at holde et bryllup for familie og venner. Men inden den store dag, skal der jo som bekendt være et frieri. Et sådan frieri kan ske på mange forskellige måder – til en familiekomsammen, til en fest med vennerne eller på en picnictur. Der er mange muligheder og det kan være svært at finde det helt opladte sted at fri til den man elsker og gerne vil tilbringe resten af sit liv sammen med.

Frieri i romantiske omgivelser

Mange ønsker at fri i romantiske omgivelser for at gøre noget ekstra ud af frieriet. Et godt valg kunne være på et romantisk weekendophold. På et romantisk weekendophold er der nemlig tid til hinanden uden forstyrrelser. Man kan på forhånd aftale med stedet, at man ønsker vin eller champagne samt frugt og chokolade på værelset. Der er selvfølgelig også den mulighed at man selv medbringer det. Tag eventuelt romantisk musik og stearinlys med og hvis det skal være rigtig romantisk så strø rosenblade på sengen og gulvet.

Find inspiration til romantisk ophold

Mangler du inspiration til et romantisk ophold, så er hjemmesiden her www.romantiskweekendophold.dk lige noget for dig. Siden giver dig et godt overblik over forskellige romantiske ophold så som wellness ophold, gourmet ophold og forlænget weekendophold alle disse ophold kan gøres super romantiske, det er kun din fantasi som sætter grænserne. Brug lidt tid på siden og lad dig inspirere til at gøre dit frieri til noget uforglemmeligt og ganske særligt for jer.

Læs mere om bryllupsplanlægning her.