Bryllup på Norsk
Bryllup

Jomfruens Egede

Lad Jomfruens Egede danne rammen om jeres store dag – jeres bryllup!
Mere romantisk og smukt kan det næppe blive, når herregården sætter alle sejl til for at give jer en pragtfuld bryllupsfest. Vi har vendt alle detaljer og har opfyldt alle jeres ønsker, når dagen oprinder.

I og jeres gæster har alle herlighederne helt for jer selv. Kirken ligger ganske tæt på hovedbygningen, så den korte spadseretur efter vielsen bliver en festlig optakt til en uforglemmelig bryllupsfest.

De smukke stuer og saloner i hovedbygningen rummer mellem 20 og 80 gæster. Den gamle smedje kan forvandles til et prægtigt festlokale med plads til 150 gæster og vi kan slå et stort, luksuriøst telt op i parken, hvor 280 gæster kan nyde en flot aften.

vinterbryllup

Der er noget ganske enestående smukt over et vinterbryllup på Jomfruen Egede. Årstiden inspirerer til romantik og varme. Vi tænder op i brændeovnen og de mange levende lys skaber nærhed og hygge om brudepar og gæster.

Et snedækket landskab er yndigt, og specielt på Egede er det særligt smukt. Vores tilkørselsveje er farbare i snevejr; det er rart at vide, når man planlægger så stor en begivenhed. Den korte afstand fra kirken til hovedbygningen bliver oplyst af fakler. En mere romantisk optakt til en pragtfuld bryllupsfest, skal man lede længe efter.