5 TIPS TIL GAVELISTEN SOM BRUDEPAR
Bryllup

5 tips til gavelisten som brudepar

5 tips til gavelisten som brudepar – Når i sender bryllupsinvitationerne ud, kan det være en god ide at indsætte et lille afsnit med gaveønsker — det gør det både nemt for jeres gæster og i er sikre på, at i får noget i har lyst til.

Der er meget, der skal forberedes, når i som brudepar går i gang med bryllupsplanlægningen og i forhold til de mange andre opgaver, er den her nok en af de sjovere. Ligesom med den ​årlige fødselsdagsønsker er det dog ikke altid s​å​nemt, at finde på noget i sidste øjeblik.

Læs mere om planlægning af bryllup her

Derfor har vi samlet fem gode råd til, når hovederne skal lægges i blød:

1. Start i tide

At samle gode gaveideer er tit en svær opgave, at gøre inden for et specifikt tidsrum. Det er derfor en rigtig dårlig ide først at bruge tid på det fem minutter inden invitationerne skal sendes afsted til tryk. Hvis giver jer godt tid, kan i hver især lade jer inspirere og få gode ideer hen ad vejen.

På den måde slipper i nemlig for at ryste noget ud af ærmet i sidste sekund.

2. Tag udgangspunkt i fælles interesser

Som brylllupspar skal der selvfølgelig ønsker på listen, som i begge to får glæde af. Det kan gøre gavejagten noget sværere for både brudeparret, men også for gæsterne. Det er derfor en god ide at tage udgangspunkt i det i har tilfælles.

Mange klassiske gaveideer tager derfor typisk udgangspunkt i boligen, da det for de fleste er det mest værdifulde man ejer tilfælles som par. Her er det især udstyr til køkkenet og danske klassikere, der hitter.

Det kan for eksempel være, at vil opfylde jeres længe ventede ønske om et Royal Copenhagen stel. Hvis i leder efter noget mere unikt og rustikt, kan det være, at det er et nyt ​keramik stel​der skal på listen.

Hvis i har en fælles hobby eller sport, som i driver, kan det være det være oplagt at ønske sig noget nyt udstyr til dette — omend det er nye vandrestave, tennisketchere eller k​latresele.​page1image747456page1image742080page1image746496

3. Tilføj gaveideer i flere prisklasser

Selvfølgelig forventer i som bryllupspar, at jeres gæster dukker op med en fin gave i hånden, når den store dag er kommet. Men om ikke andet er der selvfølgelig meget forskel på hvor meget den enkelte kan og vil bruge på jeres bryllupsgave.

Derfor er det en god ide at tænke flere prisklasser ind i jeres ønskeliste, så alle kan være med. Det er faktisk derfor at et nyt stel er en god bryllupsgave, da det er noget, flere af gæsterne kan bidrage til.

Se flere billeder fra bryllupper i Aarhus

5 TIPS TIL GAVELISTEN SOM BRUDEPAR

4. Pift jeres bryllupsrejse op

Hvis i allerede har planlagt jeres bryllupsrejse, kan det være, der er mulighed for at gøre den endnu bedre. Det kan for eksempel være, at i har fravalgt enkelte aktiviteter, for at det ikke skulle blive for dyrt.

På den måde kan det være i kan nyde en ekstra Spa-dag eller anden oplevelse under jeres ophold.

I dette tilfælde, husk, at oplyse specifik destination, hotel eller lignende, så jeres gæster kan give jer den helt rigtige oplevelse. (5 TIPS TIL GAVELISTEN SOM BRUDEPAR)

5. Vær så specifik som muligt

Dette gælder i øvrigt også alle andre ønsker. Hvis i nu har forelsket jer i et helt bestemt model eller mærke, så er der ingen grund til undlade denne oplysning. Igen kommer det b​åde jer og jeres gæster til gode.

Om ikke andet, må i selvfølgelig glæde jer lidt til at pakke alle de fine gaver op, da det selvfølgelig også er en af de små sideløbende glæder, der følger med et bryllup.

Læs også: