Brudebuket
Bryllup

Brudebuket

En gammel tradition siger at gommen skal vælge brudens buket og at hun først må se den i kirken. Ikke mange følger denne, for de fleste brude vil gerne selv have en finger med i spillet når der skal vælges farve form og facon så det hele passer sammen og også passer til kjole stil og festdekorationer.

BRYLLUPEKSPERTENS BEDSTE SPARETIP

At spare på blomsterne for at gøre noget godt for budgettet, er ikke det samme som at have færre blomster eller mindre dekorationer. At blomsterne er et af de allerbedste steder at spare i budgettet, hænger ene og alene sammen med,  at der jo findes lige så mange skønne blomster som der findes brude og en lille buket vintergækker fra haven eller en enkelt langstilket rose er lige så smukke som en buket af  de allerdyreste liljer.

Det samme gør sig gældende for blomster i kirken og på bordene til middagen: Pynt med vejkantens vilde blomster, markblomster eller anemoner og du har klaret posten i budgettet hvor der står blomster ganske gratis. Vær kreativ og økonomisk, se hvad der findes i naturen eller i haven og hvad blomsterhandleren kan klare for små penge og resultatet bliver lige så skønt som hvis det havde kostet en masse.

LIGESOM PÅ FILM

Vi har set en trend over de sidste par år, bl.a. i film som “Sex & the City”, “Bride Wars” og “Fantastic Four”. Her har vi set store og lidt “vilde” brudebuketter, ikke så faste som de traditionelle rokokobuketter. Fælles for buketterne er de romantiske, bløde og lyse farver og at de kun er bundet samme med bånd. Stilkenes ender kan ses og så er de større end de fleste buketter.  Skønt! Problemet med manglende vand klares ved lidt god planlægning og vaser med jævne mellemrum.

Læs huskelisten til jeres bryllup