BRYLLUPSINVITATIONERNE
Bryllup

BRYLLUPSINVITATIONERNE

KRYDS I KALENDEREN

God etikette er at sende sine bryllupsinvitationer ud 3 måneder inden brylluppet, men det er jo fx ikke tids nok i sommermånederne hvor mange holder bryllup i deres gæsters sommerferie, så et godt råd er at fortælle alle gæsterne at de skal sætte kryds i kalenderen så snart I har datoen på plads.

STORE FORVENTNINGER

Hvis brudeparret har nogle forventninger til gæsternes påklædning eller optræden, så er det en god idé at fortælle dem det, evt. at skrive det i invitationen. Hvis ikke man får besked om hvad der forventes af én, er det svært at opfylde, så undgå misforståelser allerede her.

Bryllupsinvitationerne

Bryllupsinvitationerne er det første dine gæster ser af dit bryllup og derfor er de det perfekte sted for dig at starte med at lægge stilen for den dag du ønsker at holde for dem og Jer.

Hvad enten Jeres bryllup er en lille sammenkomst med Jeres nærmeste familie og 4 vennepar eller et slotsbryllup med 200 gæster, så er invitationerne, informationerne og designet vigtigt.

For i invitationen til et bryllup giver man gæsterne en idé om hvad der venter dem – ikke kun med de informationer de kan læse sig til, men også i udformning og design.