VÆR LISTERNES DRONNING
Bryllup

VÆR LISTERNES DRONNING

EN LISTE TIL LISTERNE

Ja, vi kan lige så godt indrømme det: Vi er besat af lister!! Men vi går i spidsen for det og håber at I kan bruge vores besættelse i Jeres bryllupsplanlægning. Og for at lægge ud med noget som lyder ganske vanvittigt, men selvfølgelig slet ikke er det, så foreslår vi at man starter sin bryllupsplanlægning med en liste til listerne.

DU SKAL JO STARTE ET STED

Det lyder voldsomt med en liste til listerne, men det er det faktisk ikke. Det er også mere en liste som skal give én overblik, for hvis du skulle have alting på én liste, så ville det blive uoverskueligt og listen ville blive alt, alt for lang. Du starter ganske enkelt bare med at give dig selv et overblik over dagen:

  • Hvor skal vi starte?
  • Hvilken kirke?
  • Hvem skal være brudepige?
  • Hvor skal festen holdes? Osv. osv.

Når du fx på et punkt på listen slår fast at vielsen skal holdes i en bestemt kirke, så starter du en ny liste dér med alt det som skal huskes til kirken… og så fremdeles. Listen over listerne, er bare en overordnet liste over de ting som skal uddybes på andre lister.

TAG ÉN TING AD GANGEN

Med lister bliver din planlægning sat i system og dermed meget lettere at overskue. Hvad der kan virke som 1000 ting du skal, bliver meget lettere at kapere når du har en liste med alt det som skal gøres og hvornår det skal gøres. På den måde kan du nøjes med at koncentrere dig om det næste på listen i stedet for alle ting på é gang og så det ikke så skræmmende.

SKAL DET GØRES RIGTIGT, SÅ GØR DET SELV!

Ja, det lyder hårdt og egentlig er det ikke ment helt så hårdt… og så alligevel. Selvom det er rart at have nogen til at hjælpe sig og selvom mange sikkert tilbyder deres hjælp, så tag den gerne men husk på at alting i sidste ende er dit ansvar og dit alene.  Husk, at hvis du vil have noget gjort på din måde… så må du gøre det selv og ansvaret er i sidste ende dit, så når nogen har hjulpet dig med noget, skal du alligevel være den som tjekker at alt er som det skal være.

VINTERBRYLLUP

Har du råd til det og mangler du den tid det tager at planlægge brylluppet, og det tager lang tid, så er det en rigtig god idé at hyre en professionel bryllupsarrangør. Men det er bestemt ikke en nødvendighed for at få det perfekte bryllup, så har du overskuddet og energien, er det bestemt muligt, med klog planlægning og overblik (og masser af lister) at fremtrylle det perfekte bryllup helt selv og være sin egen bryllupsarrangør.

Mangler i en bryllupsfotograf ?