HISTORIEN BAG VIELSESRINGENE
Bryllup

HISTORIEN BAG VIELSESRINGENE

Vielsesringene er det ultimative symbol

Vielsesringene er det ultimative symbol på den evige kærlighed som skaber bunden for ægteskabet, to mennesker imellem. Men hvad ligger til grund for ringene, hvad er deres betydning og historien bag dem.

Det kan du læse her: Her i Danmark bæres vielsesringen traditionelt på den højre hånds ringfinger. Ringen bæres i de fleste lande faktisk på venstre hånds ringfinger, fingeren som også kaldes vena amoris, “kærlighedsåren”.  Ringens betydning i et giftermål er i dag den evige kærlighed og troskab, men sådan har det ikke altid været. I gamle dage var ringen et symbol på den medgift som fulgte med ægteskabet.

vielses- eller forlovelsesringe

Man kan også prøve at finde et godt tilbud når man handler vielses- eller forlovelsesringe. Her anbefaler vi på det varmeste Lauritz.com hvor man, væbnet med tålmod og tid, kan være heldig og finde guld og diamanter til næsten ingen penge.

Er økonomien ikke til at gommen, som det traditionelt hedder sig at han bør, bruger  en hel månedsløn på forlovelsesringen, så kommer man virkelig meget langt for lidt hos Chanti.