Bryllup

Tips til valg af bryllupsfotografen

Valg af bryllupsfotograf

Hvordan vælger man sin bryllupsfotograf?

Først og fremmest vil jeg anbefale en søgning på Google, tjek hvad der rører sig, find den bryllupsfoto stil i ønsker og kontakt eventuelt fotografen og spørg om han eller hun er ledig på jeres bryllupsdag.

Når i har indsnævret jeres valg af fotograf til brylluppet, så prøv at skrive til nogle venner og hør om de har erfaring med de udvalgte fotografer. Sørg dog for at slå på selve billedstilen er vigtig for jer. For der findes ligeså mange forskellige tilgange til selve bryllupsfotograferingen, som der findes fotografer i Danmark.

http://www.youtube.com/watch?v=6g4RacDAMYU

Vær ude i god tid

Dygtige bryllupsfotografer er ofte booket lang tid i forvejen, sørg derfor at være ude i god tid, så i ikke misser jeres ynglingsfotograf.

Bryllupsfotografer laver andet end bryllupsfotografering, så vær opmærkesomme på at i ser hele bryllupsfoto serier fra den enkelte fotograf. Også mere end én serie.

I skal kunne se jer selv i fotografens billedstil

I skal kunne se jer selv i fotografens arbejde, for de billeder i får vil uden tvivl afspejles i fotografens arbejde.

Overvej også om der er penge i budgettet til en heldagsfotograf. På den måde får i klart flest bryllupsbilleder og flest bryllupsfotos med størst mulig variation.

Læs mere om bryllupsfotografer

Venligst udlånt af forevigt.dk
Venligst udlånt af forevigt.dk