Fotograf

Hvis du vil have de absolut bedste og uforglemmelige minder fra den store dag, bør du hyre en professionel fotograf til Jeres bryllup. En professionel bryllupsfotograf ved præcis, hvad der skal tages billeder af på dagen, og kan håndtere lyset, og har situationsfornemmelse, og fremfor alt masser af erfaring med bryllup. Vælg en fotograf, der kan fremvise mange flotte bryllupsbilleder. Så er du sikker på at få nogle flotte billeder også.

Bryllupsbilleder til inspiration

Bryllupsbilleder er blandt de få fysiske minder, der er tilbage efter den store dag. Vi har samlet en oversigt over nogle fotografer til både bryllupsdagen og til morgengave fotografering. Det er meget brugt at give gommen en gave med sensuelle billeder af bruden, som er lavet i perioden inden brylluppet. Tag et kig på fotograferne her på siden, og få inspiration til Jeres bryllupsbilleder.

Leverandører i “Fotograf”-kategorien

BILLEDER FRA DAGEN

Jeres bryllupsdag er en uforglemmelig begivenhed og derfor bør I også give fotograferingen høj prioritet. Jeg kan hjælpe professionelt og engageret, og til en overkommelig pris, med at fastholde minderne fra dagen med billeder af de bedste øjeblikke. Jeg fotograferer “on location”; dvs. jeg laver reportage fra kirken, receptionen og tager portrætbilleder på et af jer udvalgt sted der danner den rigtige ramme. Det giver bedre variations muligheder og en mere autentisk og romantisk stemning end hvad studieoptagelser kan tilbyde.

Vi aftaler nærmere detaljer omkring fotograferingen, location valg og jeres særlige ønsker i god tid forinden. Jeg er helt åben overfor utraditionelle ideer; det vigtigste for mig er, at jeres forventninger indfries.

Det er en stor glæde for mig at fotografere mennesker

Det er en stor glæde for mig at fotografere mennesker, steder, natur og begivenheder. Bryllupsfotografering er både en krævende og spændende udfordring, som kræver forberedelse, overblik og erfaring fra fotografens side. Jeg har fotograferet mange bryllupper, så I kan trygt overlade opgaven til mig.

Ved fotograferingen af jeres bryllup er jeg 100% forberedt og fokuseret på opgaven. Selvom jeg har klare ideer til motivvalg, kan jeres forslag og ønsker gøre portrætbillederne endnu bedre. Men først og fremmest – nyd det, slap af og giv jer god tid til at få taget nogle billeder, der altid vil stå som minde fra en fantastisk dag.