BLOMSTER OG UDSMYKNING
Bryllup

BLOMSTER OG UDSMYKNING

Rammen om din bryllupsfest

Sæt de helt rigtige rammer om din bryllupsfest med smukke blomster og farverig udsmykning, som gør begivenheden lidt festligere. Hvad enten du skal holde bryllup på Sjælland, Jylland eller Fyn i Danmark, kan du finde inspiration og tips her på siden til, hvordan du får en både flot og prisvenlig udsmykning til netop din fest.

Du kan spare mange penge ved at klare en del af udsmykningen selv. Det er både sjovt og flot selv at lave kreative blomsterdekorationer, pynte lysestager og finde traditionel pynt fra netop den egn, du kommer fra.

Blomster og bryllup

Bryllupsblomster anvendes både til bordopdækningen, som dekorativ pynt til festen og ikke mindst til brudens bryllupsbuket. Når du skal vælge blomster, er det en god idé at gå efter årstidens blomster. Skal du giftes som sommeren, kan du gå efter farvestrålende sommerblomster såsom gladiolus og liljer. Holder du vinterbryllup, er det flot med rene, hvide farver og blomsterarter såsom roser, amarylis, orkideer, ranunkler og hyacinter.

Alle disse blomster fås i farven hvid. Læg mærke til, at internationale bryllupper har deres egne traditioner, når det gælder blomster. Eksempelvis anvendes farven rød ofte i homo bryllupper, og i visse dele af perker lande er det tradition, at både gom og brud får lagt blomsterranker om halsen.

bryllupsudsmykningen

Udsmykning

Også når det gælder bryllupsudsmykningen, er det en god idé at gå efter årstiden. Farvestrålende blomster gror hele året. Skal brylluppet afholdes i Danmark om vinteren, kan det være meget dyrt at bestille eksotiske blomster hjem. Derfor kan det være både besparende og elegant at matche udsmykningen til årstiden og eksempelvis vælge hvid og sølv til vinter og rød og guld til sommer. Udover blomster er det flot at pynte med en masse levende lys, balloner og lange duge.

Skal i giftes i Køge?