MAKEUP OG SKØNHEDSBEHANDLINGER
Bryllup

MAKEUP OG SKØNHEDSBEHANDLINGER til bryllupper

Skønhedsbehandlinger før bryllup

Makeup og skønhedsbehandlinger er en vigtig del af bryllupsforberedelserne. Bryllupsfesten er din store dag, og naturligvis vil du gerne føle dig så smuk som mulig. Hvis du har mulighed for det, er det en god idé at planlægge dagene op til brylluppet i god tid.

Nogle skønhedsbehandlinger bør nemlig ikke laves på selve dagen. Eksempelvis er det en god idé at få lavet eventuel hårfjerning minimum dagen før for at undgå rødme til brylluppet. Har du tid og råd, kan du også forkæle dig selv med afslappende og plejende ansigtsbehandlinger. Også disse bør foretages en til to dage før selve brylluppet, så ansigtshuden kan nå at falde til ro igen.

Læs mere om de nyeste bryllups trends

BRUDEKJOLEN

Naturligt eller ekstravagant look

Din bryllupsdag er den perfekte anledning til at give den hele armen, når det gælder makeup, hår og negle. Når du skal giftes, kan du tillade dig at gøre lidt ekstra ud af det hele og give dit udseende et ekstra pift. Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig tilpas, og som dig selv.

Er du uvant med makeup, kan det være en god idé at vælge et mere naturligt look, som ikke ligger for langt fra det, du er vant til. Mange makeupartister kan rådgive dig og lægge en makeup, som matcher dine ønsker. Husk at planlægge din tidsbestilling, så der er mulighed for eventuelle korrektioner, uden at hele programmet skrider.

Brug for en fotograf på Fyn?

Inspiration til brylluppet?

Af populære skønhedsbehandlinger forud for et bryllup kan nævnes: gelénegle, håropsætning, professionel makeup, ansigtsbehandlinger, massage, hårfjerning samt retning og farvning af bryn og vipper. Alt efter dine præferencer og din pengepung, kan du vælge at smukkesere dig selv, lade dine veninder hjælpe eller bestille tid hos professionelle. Lægger du selv din makeup, er det vigtigt, at du sørger for en god primer, som holder din makeup flot hele aftenen og natten.

Læs mere om bryllupsplanlægning her