bryllupsfotograf
Bryllup

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf

En professionel bryllupsfotograf til dit bryllup er en god investering. Minderne fra et bryllup foreviget i digital form, på en hjemmeside eller i en skrapbog, er genialt til årene sammen fremover. Der findes fotografer som fotografere bryllupper hver weekend og som virkelig har styr på det og følger jer hele dagen, lige fra kirke til fest.

Du sidder tilbage med rigtig gode kvalitetsbilleder af dit bryllup hvis du hyrer en professionel bryllupsfotograf. De fleste fotografer har en veludviklet sans for øjeblikke og formår at indfange de gode øjeblikke.

Fotograf gæster

En anden rigtig god idé er at lade dine gæster klare foto arbejdet for dig til festen. Derved kan du spare en fotograf hele dagen. Det eneste du skal gøre er at lægge engangskameraer rundt på bordene og opfordre gæsterne til knipse løs under festen. Derved får du festen fra forskellige vinkler og jo længere hen på aftenen jo sjovere billeder.

Bryllupsfotograf

Værd at vide:

  • De bedste billeder fra festen leveres typisk på dvd eller til download fra en side på nettet.
  • Tjek med præsten om der må fotograferes med blitz i kirken. I nogle kirker er det ilde set.
  • Det er en god idé at sætte toastmaster, bryllupsfotograf og køkkenpersonale i kontakt, så de kan koordinere slagets gang bedst muligt.
  • Det er en god idé hvis der er et lokale hvor fotografen kan trække sig tilbage og holde pause.
  • Det er god skik at sørge for lidt mad til fotografen, hvis han er på heldagsopgave. Det bedste tidspunkt for fotografen at spise er mens I spiser hovedret, da der ikke er taler eller andet underholdning som skal fotograferes. Husk at underrette køkkenpersonale om hvorvidt fotografen skal spise med.