Brudebuket
Bryllup

SKØNNE BRUDEPIGER

Vi er ikke alle så heldige som bruden i 2009’s sikre biograf-hit, “He’s just not that into you”, hun har nemlig bl.a. Jennifer Aniston som brudepige – herligt. I filmen bar Aniston en skøn laksefarvet silkekjole som fremhævede hendes flotte figur uden at være prangende eller overskygge bruden og det er det helt rigtige valg af kjole til voksne brudepiger eller brudeterner som de også kaldes.

Det bedste råd til bruden når hun skal vælge brudepigernes kjoler: Vælg kjolerne med pigerne i tankerne. Sørg for at kjolerne 100% er valgt ud fra brudepigens personlighed, form og udseende… og så er det okay at kjolerne ikke er helt ens, bare de passer sammen.

FINE BRUDEBØRN

Har I børn selv eller nevøer/niecer eller venners børn som I er meget tætte på, så er det en skøn gestus at inkludere dem i ceremonien som brudebørn. Det siger sig selv, at når man involverer børn, så er man nødt til at gå lidt på kompromis og sørge for at det hele kommer til at foregå på deres præmisser og så de kan rumme det, det gælder i højere grad jo mindre børnene er. Men når det så er sagt, så er det det hele værd at gøre lidt ekstra for at få ceremonien til at blive børnevenlig og her er et par tips til det:

Sørg for at brudebørn hverken er for sultne eller for mætte. Alle forældre ved at sult er en følelse som skal stilles tilfreds hos børn nærmest med det samme den melder sig og så kan ceremoni og bryllup nærmest have sig selv.

Træthed er også en følelse som kan gøre de fleste børn umedgørlige, så sørg for at I selv eller børnenes forældre har haft et roligt døgn op til brylluppet uden stress og jag, for så har børnene haft de bedste muligheder for at få en god nats søvn og det er alfa og omega.

Sidst men ikke mindst: Gør ceremonien børnevenlig og uhøjtidelig, bed om at den ikke bliver for lang og så vær forberedt på at tage det med et smil hvis ikke det går præcis som planlagt – børn kan fornemme forventninger og nervøsitet bedre end man tror og hvis ikke atmosfæren er afslappet, så er de det heller ikke.